Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Shimano Магазин на марката

Shimano онлайн магазин - байк-облекло, компоненти и резервни части

Shimano – велосипедно облекло и велокомпоненти

За марката Shimano

За марката Shimano

Shimano е вездесъщ при велосипедите! Ако говорите за велосипедни спирачки, задни дерайльори или манивели, Shimano е незаменима част. „Термини като DURA-ACE или ULTEGRA отдавна са се утвърдили в световен мащаб като синоним на висококачествени и надеждни велосипедни компоненти: SHIMANO.“
Така щутгартската компания Paul Lange, генерален представител на Shimano в Германия от 1967 г., описва настоящия гигант на велосипедната индустрия.
Shimano винаги развива своите групи компоненти като единица, като цялостна система, в която всички отделни части са идеално координирани и оптимизирани с останалите части.

История на марката Shimano

Основана през 1921 г. от Shozaburo Shimano, компанията със седалище в Sakai, Япония, близо до метрополията Осака, преживя непрекъснато развитие през десетилетията.
С течение на времето Shimano си направи добре известно име в световен мащаб като производител на облекло за колоездене, обувки за колоездене и продукти за работилница и грижа.
Въпреки това основният бизнес, основната компетентност, отговорна за успеха тогава и сега, все още се крие в разработването и производството на компоненти за велосипеди.
Първата група DURA-ACE през 1973 г., системата за превключване на предавките Positron през следващата година, първият DEORE XT през 1982 г., педалната система SPD и първите лостове за превключване и спирачки DURA-ACE STI през 1990 г., първият XTR през 1991 г. и последният но не на последно място, първата революционна електронна система за състезателни велосипеди DURA-ACE Di2 2008 бяха крайъгълни камъни, които не само значително оформиха историята на компанията Shimano, но също така и развитието на технологията за велосипеди. Ние сме дилъри на Shimano

За магазина на марката Shimano

В магазина на маркатаShimano на HIBIKE ще намерите общо 930 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Скорости – резервни части, Спирачки – резервни части за дискови спирачки, ???????? ?? ??????? ????????, Скорости – резервни части електроника Di2 / EPS и още повече.
 
AJAX Loader Icon