Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Assos Магазин на марката

Assos оннлайн магазин -трика, панталони, якета, ръкавици и чорапи

Assos – Bike облекло с швейцарско качество

За марката Assos

ASSOS: Висококачествено велотрико, велоклин Bibshorts & други

ASSOS - марката за висококачествено велосипедно облекло за амбициозни велоспортисти и колоездачи, за тренировка или спортно състезание. При тази марка ще намериш добър комфорт на носене на продукти и перфектна функционалност и то на високо ниво. Ето защо печелившите професионални колоездачи носят продукти на марката Assos както на олиемпийски състезания така и на тренировка.

Семпла, с шикозна визия, функционална - ASSOS велоекипировка

Визията и дизайна на продуктите на Асос се набива на очи и ги прави предпочиатни заради изчистената линия и луксозния вид. В асортимента на Асос ще намериш продукти като спортни потници, велотрико и велопанталон, велосипедни якета и веложилетки както и различни велосипедни аксесоари. Всички продукти са така разработени, че да могат да се допълват помежду си. Цялата колекция предлага висококачествени и функционални облекла и екипировка..

Марката ASSOS

"След като ASSOS през средата на 70-те на миналия век пуска на пазара велосипедн клин от ликра, се появяват различнни копия на тази иновация, които желаят същият успех както този на ASSOS. Копията на продуктите на асос обаче никога не постигат това качество, което има оригиналът. От фирмата са тоста доволни и горди с този факт и работят всеки ден за това, това да остане факт за дълго. Велосипедния клин си остава най-важната продуктова линия при ASSOS. Този, който прекарва доста време върху велоседлото той знае, че качеството на велопанталона, на вело клина е от решаващо значение. С покупката на Assos-продукти си осигуряваш КАЧЕСТВО, което си заслужава инвестицията!

Прецизност made by ASSOS

Всеки артикул има своето начало в централта на фирмата ASSOS в Швейцария, кантон Тесин. От тук всеки продукт тръгва дългия си път по света. "made by ASSOS": Това е обещание за гаранция, че продуктите са произведени по стандарти, определени от ASSOS. И при това гарантирани през целия цикъл на производство! Изследване & разработка, концепция, дизайн, разработка на прототипи, продуктови тестове и контрол на продуките се случват там, където е и сърцето на ASSOS – в Швейцария.

Швейцарски иновации

ASSOS of Switzerland SA: 1976 в кантон Тесин в Швейцария за първи път се регистрира фирмата ASSOS, с което се слага началото на култовият вело клин от ликра. Други иновации следват тази продуктова сензация, които в последствие стават световни стандарти за качество и дизайн. След предлагането на първия велоклин от ликра (1976) следва и велотрикото на Асос през 1980. И днес ASSOS работи над най-зобрите продукти за велоспорт. Добрата работа с колектива на World Tour и World Cup, както и работата с швейцарския клуб по колоездене позволяват на ASSOS постоянно да черпи от обратната връзка на професионалисите, което дава на ASSOS възможност постоянно да напасват и подобряват продуктите си.

За магазина на марката Assos

В магазина на маркатаAssos на HIBIKE ще намерите общо 206 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Трико/ Велотрико с къс ръкав, Чорапи, Панталони/ Велопанталони – къси, Якета, Потници и още повече.
 
AJAX Loader Icon