Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Fulcrum Магазин на марката

За марката Fulcrum

Fulcrum Wheels - марката продаваща собсвено проектирани колела и компоненти

Fulcrum Wheels s.r.l продава собствено проектирани колела и компоненти. Първоначално само за ентусиасти на състезателни велосипеди, сега и за използване извън пътя. И то в повече от 30 страни по света. Колелата Fulcrum всъщност са създадени за шосейни състезания, но от 2008 г. колелата за офроуд също са част от семейството, което много бързо се оказа достойно за името си и постигна отлични резултати. През 2008 г. Julien Absalon спечели златния медал на Олимпийските игри в Пекин с Fulcrum Komponentan, големият му пробив в MTB сцената беше постигнат.

История на марката Fulcrum Wheels

Компанията Fulcrum, основана през юли 2004 г., се развива от страстта към колоезденето на трима аерокосмически инженери.Fulcrum е 100% дъщерно дружество на Campagnolo. Седалището на компанията е в Италия, по-точно в Аркуняно, в местността Коли Беричи, близо до Виченца.

За магазина на марката Fulcrum

В магазина на маркатаFulcrum на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Седалки, Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon