Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Lizard Skins Магазин на марката

За марката Lizard Skins

За марката Lizard Skins

Протектор за верига от неопрен - така започва историята на Lizard Skins. Този конкретен протектор на веригата беше уникален и с отлично качество по това време, в началото на 90-те, и никой не успя да го копира. Малко по малко, Lizard Skins произвежда други продукти за колоездене, от протектори за вериги до лента за кормило. Включени са и неопренови протектори за демпфериращи елементи и защитни стикери за рамка от PVC и карбон. Мисията на Lizard Skins е да предпази ездача и мотоциклета от повреда, като същевременно прави карането много по-приятно. Всеки един елемент е внимателно проверен. Осигуряването на високо ниво на безопасност, добра конструкция и красив външен вид на продуктите е особено важно за компанията Lizard Skins. Ето защо топ спортисти като Арън Чейс, Стив Пийт и Бъба Харис са предизвикани да подложат продуктите на изпитание. Можете да намерите лента за кормило, дръжки и ръкавици от Lizard Skins тук на разумна цена в нашия магазин.

Историята на марката Lizard Skins

Компанията Lizard Skins е основана през 1993 г. от Ланс Ларсън. Името Lizard Skins е проектирано от брата на Ланс. Чрез постоянна упорита работа и усъвършенстване, Lizard Skins е успял да се развие и расте. Днес сме представени на пазара в над 70 страни. Ние сме търговци на Lizard Skins

За магазина на марката Lizard Skins

В магазина на маркатаLizard Skins на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), ???????? ?? ??????? ????????, Каски – резервни части за каски, Спирачки – резервни части за дискови спирачки, Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon