Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Tacx Магазин на марката

За марката Tacx

Марката на Tacx

Колоезденето като страст - топ спортът като вдъхновение - трябва да почувствате Tacx! Холандската компания Tacx е една от водещите компании, когато става дума за обучение с ролери от много години. Не на последно място, защото продуктите на този холандски производител се отличават от конкуренцията благодарение на три основни характеристики: първокласно качество, динамична харизма и прогресивна иновация. Ролковите тренажори от Tacx са нарицателно име от много години и се характеризират с една обща черта: те позволяват обучение на най-високо ниво. Всеки треньор на Tacx предлага възможност за интензивна, специално ориентирана към изпълнението тренировъчна работа. Няма значение дали сте хоби колоездач и искате да поддържате тренировъчното си ниво през зимните месеци или дали сте професионален ездач и искате да тренирате за сила, фитнес и издръжливост. Карайте педали виртуално срещу противници по най-красивите или дори най-трудните маршрути, Virtual Reality Trainer го прави възможно. В допълнение към всички ергономични тренажори, домашни тренажори и ролери, Tacx предлага и стойки за ремонт, инструменти за велосипеди, държачи за бутилки и бутилки за пиене. Tacx също се натъква на многобройни спонсорски дейности като част от големи състезания и турнета. Можете да ги видите да стоят във всяка палатка в зоните за загряване, докато професионалистите загряват за състезанието. „За професионалните колоездачи само най-доброто е достатъчно добро и техните стандарти са нашата норма – максима, която направи Tacx безспорен пазарен лидер в областта на тренажорите за виртуална реалност, ерго тренажорите и велосипедните тренажори.“ каза Такс. Голямо разнообразие от ролкови тренажори, като например тренажори за виртуална реалност и разбира се всички аксесоари и необходимия софтуер за ролкови тренажори, можете да намерите тук в онлайн магазина на Tacx на HIBIKE!

Историята на Tacx

Историята на Tacx започва през 1957 г. като обикновен магазин за велосипеди. Основана от Koos Tacx, който с подкрепата на съпругата и децата си превърна името Tacx в марка с международно качество. През 1972 г. Tacx започва масово производство на ролкови цилиндри, революционно развитие в колоезденето, предвестник на безброй домашни тренажори. През 2000 г. компютърната електроника влезе в действие за първи път и можете да се потопите във виртуалния свят за ежедневно обучение. Тренажорите Tacx се използват от най-добрите професионални отбори в света и са незаменими партньори за обучение на професионалисти, аматьори и велосипедисти за развлечение в над 50 страни.

За магазина на марката Tacx

В магазина на маркатаTacx на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Трико/ Велотрико с къс ръкав, Поддръжка (артикули за поддръжка) и още повече.
 
AJAX Loader Icon