Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Thomson Магазин на марката

За марката Thomson

Целта тук е да се проектират и създават издръжливи и дълготрайни продукти, които в същото време трябва да бъдат възможно най-леки, без да се жертва безопасността. Резултатът днес: Thomson изнася в над 30 държави. Откъде идва успехът? Лоронзо Х. „Рони“ основава компания, наречена Thomson L.H. през 1981 г. Продукти. С цел производство на прецизни струговани детайли с помощта на CNC фрезови машини. Всичко започна с обикновен кол за седалка. Рони използва ноу-хауто си от космическите пътувания, за да произведе колче за седалка от една част, което е съществено различно по тегло от конвенционалните опори. Независимо от това, той все още трябва да бъде достатъчно стабилен, за да издържи на напрежението, което засяга опората по време на състезание. Член на екипа от университета Карнеги Мелън разбира за продуктите на компанията в средата на 90-те години. Той въведе напълно нова концепция в индустрията. След пробива си през 90-те години той патентова разработките си. Оттогава марката Thomson е един от най-известните в света производители на колчета за седалки, всичко свързано с пилотската кабина, като кормило и носачи или други малки части на велосипеда.

Основана през 1981 г., компанията Thomson произвежда компоненти за велосипеди от 1994 г. Седалището на компанията е в Макон, Джорджия.

За магазина на марката Thomson

В магазина на маркатаThomson на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), ???????? ?? ??????? ????????, Каски – резервни части за каски, Панталони/ Велопанталони – къси, Спирачки – резервни части за дискови спирачки и още повече.
 
AJAX Loader Icon