Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

AX-Lightness Магазин на марката

За марката AX-Lightness

Марката AX-Lightness: Производство на високотехнологични части за велосипеди в Германия

Марката AX-Lightness е наистина качествена изработка от Германия, ръчна изработка!
Без изключение, всички продукти се произвеждат в нашата собствена фабрика в Германия, всички продукти от AX-Lightness!
След като се утвърди като доставчик на компоненти за Формула 1, AX-Lightness успя да прехвърли своя опит в олекотените конструкции към части за велосипеди и по този начин стигна до производството на високотехнологични части за велосипеди, които карат сърцата на ентусиастите на олекотените конструкции на велосипеди да бият по-бързо .
Там, където лекотата определя оптималната производителност, AX-Lightness също е представена със своите въглеродни компоненти.
Независимо дали седло, твърда вилка, кормило или кол за седалка, елегантните части от AX-Lightness правят впечатление на велосипеда.
Страстта към каузата, иновациите и опитът, който сме натрупали в областта на олекотените конструкции, е това, което направи AX-Lightness интелигентен експерт по леки конструкции за повече от 10 години.
Когато използвате продукт AX-Lightness на вашия велосипед, ще можете да усетите страстта, стандартите за качество и завладяващата история на успеха, която се крие зад това име. Направете своя състезателен велосипед или състезателен MTB още по-бърз и по-елегантен с части от AX-Lightness.

Историята на марката AX-Lightness

AX-Lightness GmbH е основана от Аксел Шнура, самият той ентусиазиран състезател по планинско колоездене и колоездене.
Карбоновите части, налични на пазара по онова време, просто не отговарят на изискванията му.
През 2000 г. той се впуска в самостоятелна заетост и започва с първото карбоново седло и първите серийни продукти. Неговите продукти вече бяха представени на Тур дьо Франс през 2001 г.
Историята взе курсът им:
Най-леката спирачка за състезателен велосипед в света последва през 2003 г., най-лекото кормило за състезателен велосипед през 2004 г., най-лекото кормило през 2006 г., AX-Lightness поставя най-високите стойности в световен мащаб.
И накрая, през 2009 г. беше представена най-леката рамка за състезателен велосипед в света, невероятен успех. Също през 2009 г. компанията построи новата фабрика в Кройсен, Бавария, с качество, произведено в Бавария.
Тук ние ежедневно работим върху високотехнологични продукти на бъдещето в най-съвременна среда и с регионални доставчици.

За магазина на марката AX-Lightness

В магазина на маркатаAX-Lightness на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), ???????? ?? ??????? ????????, Каски – резервни части за каски, Спирачки – резервни части за дискови спирачки, Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon