Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

BikeShield Магазин на марката

За марката BikeShield

Bikeshield, това е невидимото защитно фолио за велосипеди, „невидимата защита“. Устойчивият PVC материал на защитните филми на шведския производител предлага по-ефективна защита за уязвимите зони на рамката на велосипеда или пружинните елементи. Освен, че предпазва от камъчета и драскотини, фолиото е прозрачно и почти не се вижда на велосипеда. Лесен монтаж също е възможен благодарение на оптималното адаптиране към различните уязвими зони. Продуктът има специално лепило, така че е в състояние да защити предвиденото място възможно най-дълго и да увеличи максимално запазването на стойността на велосипеда, независимо дали е планински велосипед, състезателен велосипед или ежедневен велосипед.

BikeShield е марка на SportsCover™ в Швеция. Със своите продукти компанията, базирана близо до Стокхолм, предлага възможност за инвестиране в запазване на стойността на велосипеда, но също и в тази на автомобила чрез защита на специални филми. Немското разпространение се управлява от Cosmic Sports. Ние сме дилъри на BikeShield

За магазина на марката BikeShield

В магазина на маркатаBikeShield на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Поддръжка (артикули за поддръжка), Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon