Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Xpedo Магазин на марката

За марката Xpedo

Велосипедни педали Xpedo

Xpedo е всичко за момента, в който всичко се събра, всяко завъртане на педала задвижва вашия велосипед напред. При Xpedo фокусът е върху педалите. Двата педала – независими един от друг – правят велосипеда завършен.
Xpedo ви кара да вървите напред. Независимо дали е шофьор за развлечение или професионалист. От 80-те години те тестват на най-високо ниво и произвеждат педали за големи производители, докато сами не започнат. Не напразно Xpedo е един от най-големите производители на педали в света.
Първоначално имаха само едно голямо име на BMX сцената, с педали на платформа. Xpedo вече е представен и в други велосипедни зони, с педали с клик система за планински колоездачи, както и с педали за състезателни велосипеди. Тук се използват само най-добрите материали като титан или неръждаема стомана.
Педалът за спускане Hurtle, представен през 2012 г., използва тяло на педала, направено от магнезий, и предизвиква вълнение с лекото си тегло. Името Xpedo означава най-доброто качество!

История на марката Xpedo

Ние сме търговци на XpedoXpedo е собствената марка на Wellgo, насочена към висококачествени педали. Основателят на Wellgo е Джон Чен. XPEDO NA е базирана в Кълвър Сити, Калифорния (САЩ) и има офис в Тайчунг Сити, Тайван (XPEDO ASIA). В Германия E. Wiener Bike Parts от Sennfeld поема продажбите.

За магазина на марката Xpedo

В магазина на маркатаXpedo на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Седалки, Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon