Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Xenofit Магазин на марката

За марката Xenofit

За марката Xenofit

Xenofit е една от най-известните големи марки в областта на спортното хранене и хранителните добавки. Любителите и професионалните спортисти разчитат на Xenofit, независимо дали за продължителни упражнения или за бързо повишаване на енергията по време на състезания. Продуктовата гама за колоездачи, бегачи, отборни спортисти и ентусиасти на зимните спортове се разраства постоянно. Xenofit предлага правилния продукт за всеки с витамини, протеини, минерали и въглехидрати.
За по-голяма издръжливост по време на турне и тренировка са идеални класическите изотонични напитки и блокчетата с въглехидрати (въглехидратни барове). Различните блокчета, гелове и таблетки за дъвчене представляват различни източници на енергия за различните нужди на спортистите.

Вкусовете също са разнообразни, от шоколад, ананас, моркови, горски плодове до мента. Освен това продуктите са лесно смилаеми и смилаеми. Xenofit предлага и минерални напитки или топли напитки с витамин С за студените дни и фазата на загряване след зимния тур. Ако все още не сте сигурни за гамата, можете да използвате тестовата кутия Xenofit, за да изпробвате първо гамата.
ГЕЛЪТ за пиене Xenofit и подходящата бутилка за пиене също са полезни аксесоари, които ви помагат да имате достатъчно течност в движение. Подхранващият крем Xenofit с еленова лой предпазва кожата ви по време на спорт на открито.
Разбира се, Xenofit също така подкрепя отбори и индивидуални спортисти от различни спортни области като футбол, MTB и триатлон чрез спонсорски програми, които се възползват от спортното хранене Xenofit в ежедневните си тренировки.

Независимо дали сте професионален спортист или амбициозен спортист любител, извлечете повече от тренировките си. Xenofit предлага продукти за преди тренировка, по време на тренировка и помага на тялото ви във фазата на регенерация след тренировка.

ИСТОРИЯ НА марката Xenofit

ИСТОРИЯТА НА марката Xenofit е доста впечатляваща.
Xenofit GmbH е базирана в Тутцинг, Бавария, на езерото Щарнберг и е дъщерно дружество на Verla Pharm Arzneimittel от 1988 г. Опазването на околната среда играе важна роля тук, така че Xenofit беше сертифициран съгласно EMAS III, ÖKO-AUDIT (система за управление на околната среда) през 2000 г.
Тази схема за екоуправление и одит е инициатива на ЕС за подобряване на корпоративната защита на околната среда.

За магазина на марката Xenofit

В магазина на маркатаXenofit на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), ???????? ?? ??????? ????????, Седалки, Каски – резервни части за каски, Гуми с твърд борд за градски и трекинг велосипеди и още повече.
 
AJAX Loader Icon