Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Micro Mobility Магазин на марката

За марката Micro Mobility

За марката Micro Mobility

Micro "...водени от иновации и задвижвани от страст" е мотото на Micro Mobility Systems.
Моделът беше прост скутер, който беше доразработен и преоткрит от швейцарците. За спорт или свободно време, млади или стари... за мини, деца, тийнейджъри и възрастни.
Независимо дали са тротинетки (тротинетки), кикбордове или велосипеди за балансиране (G-bikes) за малки деца, продуктовата гама е огромна!
Не само новите иновации, но преди всичко качеството е във фокуса на марката. Всички продукти се тестват щателно преди да излязат на пазара. Micro се гордее с изключително ниската възвръщаемост. Това говори само за себе си. И ако има дефект, вътрешният сервиз в Küsnacht може да помогне. Отделните части обикновено могат да се сменят лесно и без проблеми, тъй като компонентите са предимно завинтени заедно, а не заварени. Независимо дали искате да използвате скутер или кикборд за свободното време или за да стигнете до работа, Micro предлага правилното решение за всеки. Има допълнителни дамски варианти, също и тротинетки с окачване (ресори) или варианти за най-малките.
Microlino и малко по-големият mini micro (между другото произведени в Германия) са направени за най-малките. Марката доказва например, че не почива на лаврите си, а винаги търси нови, иновативни идеи с Maxi Micro 4in1.

Децата могат да използват това за лесно транспортиране на училищната си чанта, тротинетките и раниците имат устройство, така че раницата да може да бъде прикрепена към скутера за нула време.
Разбира се, Micro предлага и каски и чанти за деца директно като аксесоари.
Така Джуниър може да пътува до и от училище по спокоен начин, докато татко използва микробагаж, дъска и количка в едно, очевидно успешен продукт за бизнесмени.
Версии с педали (pedal-flow) също са налични, за да придадат на цялото нещо още повече импулс. И дори можете да намерите микро с електрическа поддръжка в продуктовата гама. С “e-micro one” швейцарците разработиха първия електрически скутер, който работи с управление на движението! Следователно до 20 км/ч е възможно без проблеми. Ако откриете привлекателността на изпускането на пара със скокове и движения в такъв скутер, има моделът Freestyler, freestyle scooter mx, който е създаден за по-трудните задачи на професионалните ездачи. Открийте гамата Micro тук в нашия Micro Shop за кикбордове и скутери.

За магазина на марката Micro Mobility

В магазина на маркатаMicro Mobility на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), ???????? ?? ??????? ????????, Каски – резервни части за каски, Спирачки – резервни части за дискови спирачки, Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon