Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Dymatize Магазин на марката

За марката Dymatize

Марката DYMATIZE – гаранция за здраве и отлично спортно тяло

DYMATIZE. Perfecting Athletic Nutrition™: Това е едно от най–големите имена в света на спортните храни и добавки „Sports Nutrition“ е всъщност Dymatize, познат на всички атлети и спортни ентусиасти. Dymatize предлага между другото Iso-прах, млечни протеини както и протеинови блокчета. Компромисите са чужда дума за тази марка. Dymatize продуктите с епроизвеждат от висококачествени суровини. Функционалността им както и качеството им се контролират постоянно. Главната цел на фирмата е да се подпомогнат спортистите, които желаят да спортуват дълго и да имат здраво тяло.

DYMATIZE – гаранция за здраве и отлично спортно тяло

Dymatize подобрява и поддържа процеса на възпроизводство на мускулна маса, тъкани и тяхната регенерация особено след интензивен тренинг и то след взимане на подходящите протеинови продукти. Тук се прави разлика между Whey-протеин, познат още като млечен протеин, и казеина (казеина е 80% основната съставка на кравето мляко). Казеина е протеин, които БАВНО се усвоява от човешкия организъм, за разлика то млечния протеин. Whey-протеин(=млечен протеин) е изборът на всеки атлет, които желае бързо да усвои взетите от него протеини. Dymatize предлага най–различни, вкусни продукти с млечни протеини, като напр. Iso 100 протеинов прах, коийто е е идн от най–купуваните по целия свят, а и спечелил много награди като продукт.

DYMATIZE – история на създаването на фирмата

През далечната 1994 Dymatize бива създадена в Америка от ТЕД Кейси и МАйкъл Касид. От създаването си до сега фирмата е глобано активна и то с продажби на хранителни добавки специализирани за спортисти и атлети. Днес продуктите на Dymatize с ечислят към едни от най–добрите спортни Nutrition-продукти в световен мащаб. Много на брой известни атлети поддържат форма именно с подукти на Dymatize.
Хайбайк е представител на продукти на Dymatize Dymatize се разпроствранява чрез Active Nutrition International GmbH от Мюнхен.

За магазина на марката Dymatize

В магазина на маркатаDymatize на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, Резервни части за светлини и фарове, Резервни части за амортисьорни вилки, Седалки и още повече.
 
AJAX Loader Icon