Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Saracen Магазин на марката

За марката Saracen

Историята на марката Saracen

Компания от Обединеното кралство с традиция, преминала през възходи и падения до сегашния си успех, който също има своите корени в международен план. Като цена марката е много атрактивна, като карбоновите джанти са особено популярни.
Преди това Saracen беше една от по-малко известните марки велосипеди на международния пазар. Но марката в Обединеното кралство е във възход, Saracen се разви допълнително и сега може да бъде видян на подиума като победител в Световни купи и Световни първенства. Като Мат Уокър през 2017 г., който стана „UCI световен шампион по планинско колоездене по спускане за юноши“ със Saracen.
Един истински страхотен DH е част от Madison Saracen Factory Race Team от 2018 г., а именно британският пилот от Световната купа в DH Дани Харт.

Горди сме, че сме един от първите магазини в Германия, който може да предложи Saracen. В нашата гама ще намеритевелосипеди за спускане Saracen, ендуро, AM и кросови велосипеди. Както цели велосипеди, така и рамки за тези, които предпочитат да реализират свой собствен проект.

История: В началото на 80-те години имаше шепа марки в Обединеното кралство, които се пробваха в планинските велосипеди. Историята на малката компания, наречена Saracen, започва там през 1983 г., базирана в Warwickshire, горещата точка на английската велосипедна индустрия. Основан от братята Пол и Рик Станфорт. Те бяха едни от първите, които видяха огромен потенциал в DH състезателната сцена в Обединеното кралство и последваха тенденцията на пълно окачване. Днес Saracen е марка, която принадлежи на “Sportline”, част от H. Young Holdings PLC от Англия.
Германският внос се осъществява чрез MRC Trading в Stegaurach. Ние сме търговци на сарацини

За магазина на марката Saracen

В магазина на маркатаSaracen на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Поддръжка (артикули за поддръжка), Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon