Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Nutcase Магазин на марката

За марката Nutcase

Nutcase велокаски: Каски за всеки случай

Как бихме могли да накараме повече хора да използват и слагат каска при колоездене? Този въпрос си поставила американската фирма Nutcase със сезалище в Portland.
Отговорът е сравнително прост:
За да са готини и предпочитани каските трябва да се отличават със забавни цветове.
Nutcase си поставя за цел да се противопостави на тенденцията за предлагане на скучни и безлични каски за градско колоездене като като предложи на пазара собствена серия велокаски с пъстри и отличаващи се цветове.
Каските предпазват не само главата ни, но и живота ни.
Ето защо не е за чудене, че фирмата се заела с производтвото на каски за възрастни, каски за юноши и деца, та дори каски за бебета.

Дизайнът на Nutcase велокаските

Дизайнът на каските и визията са изчистени, семпли, залага се на високо качество, цвят, шарки които да хващат окото.
Nutcase желае, клиентите им да носят каските с удоволствие. Ето защо Nutcase постоянно изкарва на пазара каски с нови десени и шарки, често в съвместна работа с хора на изкуството.
Каските за градско колоездене са оптимални за тези които често и много въртят педалите на колелото си в града, или за тези каращи велосипед през уикенда.
Дали ще е за каране на градски велосипед или за стилно фикси, модерен Ретро–Велосипед, или Е–Колело ил пък дори за Транспоретен велосипед – с каска от тази марка си оптимално защитен и сигурен!

Скучните велокаски са минало:
Nutcase – I love my brain!

За магазина на марката Nutcase

В магазина на маркатаNutcase на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, Панталони/ Велопанталони – къси, Якета, Очила- резервни части и аксесоари за очила и още повече.
 
AJAX Loader Icon