Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Ecoterra Sport Магазин на марката

За марката Ecoterra Sport

Енергийна, специализирана спортна храна от Ecoterra: Продукти изработени от спортисти за спортисти

Ecoterra предлага със специалната си спортна храна и продукти нов тренд, а именно да си част от новото поколение спортисти, на коити им е важно да се хранят с биологично чисти продукти, продукти без глутен, продукти произведени от 100% естествени материали.
Всички продукти на тази марка са разработени с помоща на активни спортисти, ето защо те перфектно са съобразени с изискванията и нуждите им.
Например един от най–добрите немски MTB Slopestyler, Max Mey, разработи заедно с марката Ecoterra своето собствено енеригийно блогче и е убеден в качеството и концепцията на марката Ecoterra.
При избора на продуктите, от които се изработват хранителнителните стоки на тази марка, не се правят абсолютно никакави компромиси, и най–доброто не е достатъчно добро!
Актуалната продуктова линия се състои от енергийни блогчета и протеинов крем за мазана на филия хляб – като можем да бъдем сигурни, че за в бъдеще Ecoterra ще предлага и други иновативни продукти.

Made in Germany

Всички продукти се доставят от дългогодишни партньори разпръснати по целия свят както и от някои със седалище в Германия.
Суровините се импортират в Германия където на ръка се обработват и опаковат, 100%. Само така Ecoterra може да гарантира пълен контрол и високо качество на продуктите си.

Честно и без компромис – Clean Label

Ecoterra не пише върху опаковките си никакви вкусови особености, това се прави умишлено. Ecoterra наблягат на функционалността на продукта и на съдържащите се в него хранителни вещества. С първия поглед на клиента се предлага списък на всички вещества, част от съдържанието на продукта. Честно и без компромис.

Честно отношонеие към всички от продуктовата верига: Личен ангажимент и дългогдишно партньорство

Освен честност към потребителя, на всички от Ecoterra им е важно и честното отношение към всички от цялата верига на производство. Често работниците от фирмата са лично на място за да се запознаят с техните доставчици лично и се убедят лично от качеството на суровината. Този тесен контакт и личен ангажимент за дългогодишно партньорство, са рецептата за дългогодишна добра взаимна работа и успех.

За магазина на марката Ecoterra Sport

В магазина на маркатаEcoterra Sport на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, Якета, Панталони/ Велопанталони – къси, Ръкохватки и още повече.
 
AJAX Loader Icon