Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Connex Магазин на марката

За марката Connex

За марката Connex – със страст към прецизността

И най-добрият велосипед да си купите той няма да ви е от полза без задвижването.
Ето защо Connex влага знанията от 125 години работа в производството на вериги в своите продукти, за да произведе перфектната велосипедна верига за най-висока производителност.
Зад Connex стои компанията Wippermann, чийто основател решава да вземе този въпрос в свои ръце, след като веригата на сина му се скъсва през 1893 г. В същото време компанията се развива успешно и в производството на верижни системи за индустрията. Към днешна дата Wippermann все още е семеен бизнес и разработва, проучва и произвежда продукти за велосипедната индустрия под марката Connex.

От лабораторията до мотора, за всяко предизвикателство.

Благодарение на 125 години опит и най-новите открития, както и методите на производство, най-новото поколение верига за велосипеди Connex обещава най-прецизните и безшумни процеси на превключване, независимо коя система за превключване използвате.
С продуктите на Connex вие сте подготвени за всяко едно предизвикателство във велоспорта, което очаква вас и вашия байк.

За магазина на марката Connex

В магазина на маркатаConnex на HIBIKE ще намерите общо 39 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Вериги, Вериги – резервни части, Инструменти (ръчни-/ специални инструменти).
 
AJAX Loader Icon