Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Nav
Nav
 
Logo
Количка
Доставка до: BG

Изход
Статус на поръчка
Our online shop is open ✅ delivery info >

ДЕТСКИ и ЮНОШЕСКИ

Детско колело, Детски велосипед: От Колело за баланс (колело без педали) до юношески планински байк

Дали ще търсиш Детско колело за най–малките – Колело за баланс, тоест детски велосипед без педали, или юношески планински байк от 24 или 26 цола – при нас ще намериш със сигурност, не само визията велосипед, която търсиш, но и безусловно гарантирано КАЧЕСТВО!
Нашите модели и марки Детски велосипеди са подбрани от специалисти в бранша, така че малките невръстни колоездачи да са доволни и горди със своите собствени, първи!, велосипеди, които по нищо не отстъпват на колелата карани от татковците и майките им. Кой е казал, че само големите могат да карат качествени и готини Велосипеди като напр. Trek, Ghost, Specialized, Bergamont, Haibike, Kona дори и Lapierre?

Гарантираме ти като специиалист във велобранша, че при нас ще намериш пасващия планински велосипед или шосеен бегач за твоето дете!

Детски велосипед: Позволи си луксът на водещите МАРКИ и качеството, гарантирано само от специалисти във велобранша!

Предлаганите от нас Детски велосипеди са фабрикати на едни от най-търсените и реномирани МАРКИ във велобранша като вече изброените Trek, Specialized, Ghost, Bergamont, Kona, Haibike, Lapierre. Всички детски и юношески колела предлагани от HIBIKE отговарят на днешните високи стандарти за качество както и на критерийте като безопасност, стабилност и дълъг живот на компонентите, които безспорно са особенно важни при избора на Детско колело.
Ние не си позволяваме НИКАКВИ компромиси в качеството нито при първото Колело за балансиране, без педали, напр. на марката "Early Rider" с 12 цола (12") гуми (и сладка вело–рамка от само 5 цола) нито пък при Юношеските велосипеди от 26 цола.
Леката алуминиева рамка, съобразеното с детската физика междуосие, подходящата анатомична форма на седалката, защитните предпазители към веригата, специалните детски ръкохватки – нашите детски велосипеди са съобразени с много повече от изброените тук желания.
Дизайнът и визията на Детските и Юношеските колела е съобразен естествено с възрастта - розово, лилаво напр. за момичета и типичните синьо или червено за момчета. Тинейджърите могат да изберат при нас обаче и по–нестандартна и готина визия – напр. изцяло шарени Юношески велосипеди. Съвсем според личните предпочитания и вкус.

Спортния характер на нашите Детски велосипеди ще отркиеш и във факта, че и дори и за най-малките е предвидено превключване на скоростите напр. с 6 скорости. За тинейджърите предлаганите 21 скорости напр. са просто стандарт.
Производителите оборудват Детските модели велосипеди обикновено с почти всичко, от което се нуждаят малчуганите, гарантиращо удоволствието от карането, както и безопасността им. В зависимост от модела детско колело изборът на подобни допълнителни ЕКСТРИ е доста разнообразен: Предлагат се стпенки, помощни колела, багажник, фарове, калници, светлоотразители, звънец...

И въпреки всичко не забравяйте, че при избора и покупката на детско колело най–важното си остава да се съобразите с РЪСТТА на ДЕТЕТО и развитието на неговата МОТОРИКА – Размери Детско колело, особено в началото!
Размерът на велосипедната рамка трябва задължително да е съобразен с ръстта, височината на детето!. Само тогава, когато детското колело е избрано правилно и пасва, само тогава и карането му ще доставя удоволствие и детето ще се радва на своите първи вело–успехи! Ако геометрията на колелото е по–голяма от необходимото, то тогава не се чудете ако след първата обиколка детето откаже да кара колело. Ето защо се консултирайте и информирайте обстойно преди да купите детски велосипед.
Ние гарантираме не само КАЧЕСТВО, но и СЕРВИЗ, който уважават всички големи и начинаещи планински колоездачи и любители на шосейното колоездене!

 
AJAX Loader Icon