Изгодна доставка до всяка страна
От 20 години онлайн!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Количка
 
Доставка до: BG

Код на ваучера:

Nav
Nav
1385

Дисаги и куфари

Избери една категория от менюто “Чанти, куфари и Дисаги за Велосипед“:

Купи онлайн практични ВЕЛОСИПЕДНИ ЧАНТИ, чанта (Велочанта), куфар или Дисаги за велосипед

Специалната Велочанта дава възможност и практично решение за пренасяне на багаж с велосипед и то по няколко различни начина, в зависимост от вида ѝ. В нашия онлайн Веломагазин ще намериш огромно разнообразие на ВЕЛОСИПЕДНИ ЧАНТИ, от най–малката чантичка за инструменти с монтаж към седлото, до големите куриерски чанти или Дисаги за велосипед.
Fahrradtasche z.Bsp. von Ortlieb online günstig kaufen, bei HIBIKE im Versand Предлагат се най–различни варианти на Велосипедни чанти: Чанти за багажник, чанти за закрепване към задното колело и такива за монтаж към предното. Едни от най–известните Велосипедни чанти са тези на марката Ortlieb – вело–чанти с доказано високо качество. Ortlieb става известна марка предимно с факта, че прави велосипедната чанта непромукаема – ето защо техните фабрикати са предпочитани пред масата други велочанти. Гарантираната непромукаемост на велосипедната чанта е всъщност едно от основните ѝ качества - със сигурност на никой не му е приятно да си намери дрехите или багажа измокрени, особено по време на велопоход.
Чантичката за инструменти е една от най–малките по размер велочанти, даваща възможност за съхранение на необходимите за изпът велоинструменти като напр. резервна вътрешна гума и др. Към по средния размер велочанти се числят Велосипедните чанти закрепващи се към горната тръба, чантите с монтаж към кормилото или т.н. триъгълни чанти, които се монтират към велосипедната рамка, заемайки малко място. Съвет: Вземи под внимание и монтажния материал, с който вело чантите се закрепват към велосипеда. Едни от най–известните и предпочитани монтажни системи, доказали практичността си са т.н. Klickfix или Quick-Lock System.

Практични Предпазни калъфи за GPS устройства, мобилни телефони и калъфи за камери – открий изгодните ни предложения в нашия онлайн Веломагазин. Помисли и за необходимата защита на различните си вело–принадлежности като напр. телефон или калъф за GPS–устройство и такъв за камера за каска.

Купи транспортен вело–куфар или Транспортна чанта–калъф за капли

Купи изгодно в онлайн Веломагазина на HIBIKE транспортна чанта–калъф за капли на марката Evoc Bike Желаеш да транспортираш скъпия си велосипед, например за да го караш по време на почивката си? Желаеш да го транспортираш със самолет? Сигурно вече си се информирал и се колебаеш какъв фабрикат Транспортен вело–куфар да си купиш. Има вело–куфари с меки вътрешни уплътнения,с които велосипедът ти е оптимално защитен. Предлагат се разбира се и твърди вело–куфари – избора тук е доста индивидуален. Със сигурност покупката на вело–куфар си е една прилична инвестиция, но за този, който често пътува, взима колелото си навсякъде (в колата, във влака, или в самолета) и при това желае безопасния му транспорт, то той със сигурност не би трябвало да се двууми – транспортните вело–куфари в този случай са безспорно правилното решение.

Транспортирането на обемисти велосипедни капли е супер практично в специално пригодените за това Транспортни чанти–калъфи за капли, които се предлагат в невероятно много варианти, поради което в нашия онлайн магазин сме ги подбрали в отделна категория. Велосипедните капли са доста податливи на деформиране при транспорт, особено заради вградените спици, ето защо си заслужава да се инвестира в качествена транспортна велочанта за капли, особено тогава, когато тези се транспортират отделно от велосипеда. Практични също така са и чантите годни за транспорт на вело–каски, тъй като велосипедната каска не би трябвало да се излага безмислено на ненужни деформации. Каската е за това да те предпази от евентуални удари, затова е препоръчително тази да е в безупречно състояние.

 
AJAX Loader Icon