Изгодна доставка до всяка страна
От 20 години онлайн!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Nav
Nav
 
Logo
Количка
Доставка до: BG

Изход
Статус на поръчка

HIBIKE Тестивал

HIBIKE годишен Тестивал - Тестивал & Фестивал am 21.04.2018 в Кронберг

Изпробвай! Карай колело! Изживей момента! - 21.04.2018


В събота, на 21. април 2018, както всяка година по това време ние сме отново в празнично настроение: С местното Мега Байк–събитие, нашият HIBIKE Тестивал, откриваме официално новия Байк–сезон.
Към 40 доставчика от велосипедния бранш ще изнесат и презентират нови продукти и велосипеди на собствени панаирни щандове и то при нас в Кронберг - пред вратите на Франкфурт на Майн. Велосипеди за тестово каране ще има от много марки и за различни стилове. .

Безплатно тестово каране на колела От 10-17 часа ще дадаем на нашите клиенти и любители на велоспорта възможноста да тестват и изпробват на място над 200 велосипеда, без значение дали ще е All-Mountain Велосипед, XC, колело за Даунхил, Ендуро байк, Байк за фрирайд, Планинско Е–колело, Туристически велосипед или готин шосеен багач! Тук ще намериш Информация и съвет от първа ръка както и новините за всички байк–новости за 2018 в бранша!

Нашия Магазин отваря врати на този ден дори до 18 часа!


Тестово каране?

И тази година на разположение ти са много на брой велосипеди за безплатто тестване. Велосипедите могат да бъдат взети под наем за тестово каране в същия ден на място - ако желаеш може да вземеш участие в нашите организирани велопробези. Предварителна резервация за даден велосипед за съжаление не е възможна, но тъй като ние предлагаме доста голям брой колела з атестване, сме убедени, че ще успееш да намериш машината, която те интересува. Под категорията "Предварителна регистрация" можеш да се запишеш в предварителния списък за регистрация.
Моля вземи под внимание, че всяко колело може да бъде взето под наем за тестване за най–много 1 час.

ВАЖНО: Моля донеси обезателно (в противен случай НЕ е възможен тестови велопробег):

  • каска и ако желаеш твои лични педали.
  • Лична карта/Паспорт (Шофьорска книжка, студентска или ученическа карта НЕ се признават).
  • Една издадеда на името на същото лице валидна Кредитна или дебитна банкова карта (VISA & Mastercard, !!!!БЕЗ AMEX!!!). От съображения за сигурност от тази ще бъде взета символичната сума от 0,01 евро.

Ти си на възраст под 16 години? В такъв случай е необходимо да дойдеш с един от родителите си или наставник, който да гарантира с неговата кредитна карта и лична карта за взетото на твое име колело под наем.

Кои колела мога да тествам?

Колела за тестови пробег ще бъдат предлагани на марките:
Bergamont, Diamant, Ghost, HAIBIKE, Kona, Lapierre, Saracen, Specialized, Storck, Trek

Тук ще намериш всички тестови колела, които ще могат да бъдат взети под наем на Тестивала: Към тестовите колела…

СЪВЕТ: Предварително регистриране

С този безплатен "билет" може да се регистрираш за безплатното взимане под наем на колело на HIBIKE Тестивала и още сега да попълнеш декларацията за поемане на отговорност при взимане на колело под наем. За да получиш специалната си гривна за колелото под наем, можеш да дойдеш в такъв случай утре директно на щанда за Експресно получаване Express-Check-In, което ще ти скъси определено времето за чакане в деня на събитието. Предварителната регистрация е възможна само до 19.04.2018.

СЪВЕТ: Предварителната регистрация вече НЕ е възможна. Разбира се може да се регистрераш в деня насъбитието. Моля вземи под внимание информацията за "Тестови велопробег".

Олрганизиран велопробег?

Който не познава местноста и не желае сам да върти педалите има възможност да вземе участие на организирани от нас велопробези. Ще бъдат предложени много и разлечни пробези: All-Mountain-, E-Mountainbike- и шосейни велопробези, както разбира се и даунхил спускания с вкл. олганизиран шатъл превоз. Всички тестови велопробези са безплатни. Може да се регистрираш за тях директно в деня на събитието. Едно предварително записване за тези велопробези НЕ е възможно.

Списък на пробезите

10:30   MTB / All Mountain - с малко опит
10:45   E-MTB - с малко опит
11:00   MTB / All Mountain - със средни знания
11:15   E-MTB - със средни знания
13:00   MTB / All Mountain - с малко опит
13:15   E-MTB - с малко опит
13:15   Rennrad - с малко опит
13:45   MTB / All Mountain - със средни знания
14:00   E-MTB - със средни знания
15:30   MTB / All Mountain - с малко опит
15:45   E-MTB - с малко опит
16:45   Rennrad - за напреднали

План на щандовете на фирмите изложители

Артикули за тестване

Освен велосипеди на нашия Тестивал може да тестваш безплатно и други артикули:

  • FiveTen: Обувки
  • FOX Head: Proframe & Flux каски
  • POC: Каски, очила, маски, протектори
  • ION: Протектори

Базар с намалени артикули

Фирмите изложители ще предлагат на намалени цени много артикули на техните щандове, но и ние сме приготвели в нашето хале базарни артикули на много намалени цени. Базарът ще бъде отворен за продожба до 16 часа.

Pumptrack & развлекателна програма

Разбира се, ние сме се погрижили и за вкусна храна и напитки! Фирма Jochmann ще предлага вкусни ястия а кафето ще бъде предлагано от Coffee-Bike. За най–малките предлагаме кът с възможности за рисуване и каране на колело на нашия Pumptrack.

Голяма игра с награди

За нашата Игра с награди сме приготвили награди на обща сойност 3.000€ - Вземи участие и спечели!
Was zu gewinnen gibt, erfährst Du hier: Към наградите…

TACX тренажроно каране за време

На TACX Neo велотренажра в нашия магазин може да се пробваш за какво време ще успееш да вземеш дадена отсечка. Голямата първа награда е един TACX Blue Matic велотренажор, наградата за второ място е спортен Endura къс панталон а третото място ще бъде наградено с ваучер за покупка при HIBIKE от 10€. Всички участници получават безплатно измерване на седалната подплънка със системата Endura GebioMized.

Упътване & паркиране?

Ние съветваме да дойдеш с обществен превоз като например автобус или метро(S4 Kronberg Süd) или спортивно със съобственото си колело!
За всички пристигащи с кола, молим да паркират на показаните P+R паркоместа и на безплатни парко места в близост до фирмата Procter & Gamble.

Frankfurter Str. 145
61476 Kronberg im Taunus

В деня на събитието няма да има свободни места директно в двора на HIBIKE!

СЪВЕТ: Моля не паркирайте на клиентските парко места на супермаркетите (Penny / Tegut) или в тяхната зона за разтоварване на стока! Там ще има строг контрол и глоби от 35€.

Park-Infos
Упътване
Паркоместа за Тестивала

Времево разписание

Тестивална програма в двора на хайбайк: 10:00 - 17:00
Базар с намалена стока: 10:00 - 16:00
Магазин: 10:00 - 18:00


center От тук към:
Събитието във Facebook


Преглед


HIBIKE Blog Прегледа заHIBIKE Тестивала за 2017 ще намериш в HIBIKE Блога.

 
AJAX Loader Icon