Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Spank Магазин на марката

За марката Spank

Международно развита марка, която идва от Германия. Продуктовото портфолио от части за MTB включва всичко от дирт скок до всичко планинско. Едва ли има друга марка, която да е толкова разпространена в немската мръсна сцена и да продължава да създава нови тенденции там. Концепцията: предлагайте уникални и специфични приставки. Когато разработва продукт, Spank винаги търси перфектна симбиоза от намаляване на теглото, максимална устойчивост и стилен дизайн. Spank беше първата марка, която успешно внедри стила на живот на мотоциклетистите в образа и дизайна на компонентите. За това, наред с други неща, те спечелиха ISPO Brand New Award. Продуктите Spank се разработват, произвеждат и тестват вътрешно! Независимо дали колела, кормила, дръжки, седла, рамки за велосипеди, педали или главини... Портфолиото е голямо и качеството е многократно потвърдено от много професионалисти, които разчитат на Spank. Направете същото, можете да намерите всички продукти в Spank Shop онлайн на HIBIKE!
Spank Industries е основана през 2003 г. по идея на южноафриканския дизайнер и производител Gavin Michael Vos и немския дистрибутор Sven Mack. Целта: Перфектната симбиоза от оптимизиране на теглото, подобрена производителност и иновативен стил - всичко това на достъпни цени.

За магазина на марката Spank

В магазина на маркатаSpank на HIBIKE ще намерите общо 141 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Кормила, Главини – Резервни части, К-кт капли 29 цола за дискови спирачки, Капли 27,5 цола/ 650В за дискови спирачки, Лапи за МТБ велосипеди и още повече.
 
AJAX Loader Icon