Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎅 Подарявай на драго сърце: гарантирано право на връщане на закупена при нас стока до 31.01.2024 🎅
РАЗПРОДАЖБА на велосипеди 🚲 горещо предложение за голямо ценово намаление >

Сервиз

HIBIKE Werkstatt

HIBIKE Велосипеден сервиз

Без значение какъв тип велосипед карате, дали е планинско колело, състезателен велосипед, велосипед за планнско спускане, карго, товарен велосипед, електровелосипед, трекинг или градски велосипед - ние ще сме горди да се погрижим за вашия велосипед в нашия велосипеден сервиз!

Взимане на час за велосервиза

Тук имате възможност да запазите своя час за велосервиза директно онлайн, по телефона или по имейл.

Най-добър велосервиз

Като лицензиран сервизен партьор на Specialized und Shimano предлагаме на нашите клиенти един от най-добрите велосервизи за Specialized колела както и за висички компоненти и мотори на Shimano. При нас може да оставиш за поправка и колела от други марки. Ние предлагаме следното велообслужване:

  • Годишни велосипедни технически инспекции
  • Обслужване на амортисьори и амортисьорни вилки
  • Регулиране на скоростния лост/задвижване, спирачки и кормилно управление
  • Сервиз за спирачките
  • Сервиз за капли
  • Обслужване на индивидуално сглобени байкове
  • Подмяна на износени части
  • Ъпргрейдване на софтуеър на Е-колела

Малки спонтанни ремонтни поправки по колела: Разбира се, можете също така да се отбиете спонтанно, но може да се наложи да изчакате малко. Често можем да извършим по-малки ремонти своевременно, в зависимост от текущата ситуация на поръчката.

Диагноза: Можете също така да дойдете директно, ако не знаете как да разрешите или обясните проблема си. Ние ще извършим диагностика с вас и ще планираме час за ремонт при вас възможно най-скоро.

Нашият съвет:
Използвайте спокойните дни през есента и зимата за вашия годишен преглед или друга работа, която не е критична по тоншение на времето. По този начин можете да избегнете бързането през пролетта и лятото и времето на чакане, което често идва с него.

Индувидуално сглобени колела

Ние сме пълнокръвни колоездачи! Ето защо ние винаги сме особено щастливи, когато можем да планираме индивидуални велосипеди заедно с клиентите и да ги изработим в нашия велосервиз. Позволете на нашите колеги да ви посъветват в магазина или по телефона, а ние с удоволствие ще се погрижим за индивидуалния монтаж!

HIBIKE Велосервиз

При нас компетентността е на почит!

Тъй като работим с висококачествени и елегантни велосипеди и части всеки ден, нашите механици имат много опит в работата с понякога чувствителната и постоянно взискателна технология в гамата от висок клас. Нашите служители в сервиза редовно участват в курсове за обучение, предлагани от производители и доставчици. Това означава, че винаги сме в крак с най-новите технологии и сме готови за всяка задача..

Твоят велосервиз в Таунус


Как да ни намериш:

Контакт с HIBIKE по Е-мейл и телефон


Форма за връзка с нас

Нуждаеш се от професионален съвет? Нашият екип от експерти ще се радва да ти помогне и ще се погрижи за твоята заявка възможно най-бързо.

МАГАЗИН & ВЕЛОСЕРВИЗ

+49 6173 9239 2

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 ч.
Събота: 10:00 - 16:00 ч.

Консултации & ПОРЪЧКИ

+49 6173 9239 0

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 часа
Събота: 10:00 - 16:00 ч.

Връщане на пратки & Рекламации

+49 6173 9239 4

Понеделник - Петък: 10:00 - 13:00 ч.
 
AJAX Loader Icon