Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Сервиз

HIBIKE Werkstatt

HIBIKE Велосипеден сервиз

Без значение какъв тип велосипед карате, дали е планинско колело, състезателен велосипед, велосипед за планнско спускане, карго, товарен велосипед, електровелосипед, трекинг или градски велосипед - ние ще сме горди да се погрижим за вашия велосипед в нашия велосипеден сервиз!

Взимане на час за велосервиза

Тук имате възможност да запазите своя час за велосервиза директно онлайн, по телефона или по имейл.

Взимане на час за поправка на колело >
Чрез предварителна онлайн електронна заявка

Най-добър велосервиз

Като лицензиран сервизен партьор на Specialized und Shimano предлагаме на нашите клиенти един от най-добрите велосервизи за Specialized колела както и за висички компоненти и мотори на Shimano. При нас може да оставиш за поправка и колела от други марки. Ние предлагаме следното велообслужване:

  • Годишни велосипедни технически инспекции
  • Обслужване на амортисьори и амортисьорни вилки
  • Регулиране на скоростния лост/задвижване, спирачки и кормилно управление
  • Сервиз за спирачките
  • Сервиз за капли
  • Обслужване на индивидуално сглобени байкове
  • Подмяна на износени части
  • Ъпргрейдване на софтуеър на Е-колела

Малки спонтанни ремонтни поправки по колела: Разбира се, можете също така да се отбиете спонтанно, но може да се наложи да изчакате малко. Често можем да извършим по-малки ремонти своевременно, в зависимост от текущата ситуация на поръчката.

Диагноза: Можете също така да дойдете директно, ако не знаете как да разрешите или обясните проблема си. Ние ще извършим диагностика с вас и ще планираме час за ремонт при вас възможно най-скоро.

Нашият съвет:
Използвайте спокойните дни през есента и зимата за вашия годишен преглед или друга работа, която не е критична по тоншение на времето. По този начин можете да избегнете бързането през пролетта и лятото и времето на чакане, което често идва с него.

Индувидуално сглобени колела

Ние сме пълнокръвни колоездачи! Ето защо ние винаги сме особено щастливи, когато можем да планираме индивидуални велосипеди заедно с клиентите и да ги изработим в нашия велосервиз. Позволете на нашите колеги да ви посъветват в магазина или по телефона, а ние с удоволствие ще се погрижим за индивидуалния монтаж!

HIBIKE Велосервиз

При нас компетентността е на почит!

Тъй като работим с висококачествени и елегантни велосипеди и части всеки ден, нашите механици имат много опит в работата с понякога чувствителната и постоянно взискателна технология в гамата от висок клас. Нашите служители в сервиза редовно участват в курсове за обучение, предлагани от производители и доставчици. Това означава, че винаги сме в крак с най-новите технологии и сме готови за всяка задача..

Твоят велосервиз в Таунус


Как да ни намериш:

Контакт с HIBIKE по Е-мейл и телефон


Форма за връзка с нас

Нуждаеш се от професионален съвет? Нашият екип от експерти ще се радва да ти помогне и ще се погрижи за твоята заявка възможно най-бързо.

МАГАЗИН & ВЕЛОСЕРВИЗ

+49 6173 9239 2

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 ч.
Събота: 10:00 - 16:00 ч.

Консултации & ПОРЪЧКИ

+49 6173 9239 0

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 часа
Събота: 10:00 - 16:00 ч.

Връщане на пратки & Рекламации

+49 6173 9239 4

Понеделник - Петък: 10:00 - 13:00 ч.
 
AJAX Loader Icon