Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎅 Подарявай на драго сърце: гарантирано право на връщане на закупена при нас стока до 31.01.2024 🎅
РАЗПРОДАЖБА на велосипеди 🚲 горещо предложение за голямо ценово намаление >

Ortlieb Магазин на марката

Купи изгодно Ortlieb велодисаги, раници & чанти за велосипед

Ortlieb велосипедни дисаги & чанти за велосипед, раници

Дали ще са раници, велосипедни дисаги или чанти за велосипед: Велочанти на ORTLIEB са твоят оптимален велоспътник. Те са водонепромукаеми, стабилни, с дълъг живот, високофункционални. Изживей с Ortlieb твоето велоприключение - в града и на пътешествие!

За марката Ortlieb

За марката ORTLIEB

Водоустойчив – това е, което ORTLIEB представлява от 1982 г.!
ORTLIEB си създаде истинско име, когато става дума за водоустойчиви чанти, раници, чанти за велосипеди, дисагни чанти или дори куриерски чанти.

Качество Произведено в Германия!.
Това се доказва и от многобройни патентовани функции, както и от 5-годишната гаранция, която Ortlieb дава на материалите и изработката.

История на марката ORTLIEB и нейните продукти

Първите продукти възникнаха от лична нужда да създадем първоначално водоустойчиво оборудване за нашите собствени цели. Защото до сега нямаше такова нещо.
Самият Хартмут Ортлиб потъва в постоянния дъжд по време на почивка в Южна Англия през 1981 г. Багажът на колелото му беше съответно подгизнал.
Още една нощ в мокър спален чувал и без сухи дрехи. Камион, който минава покрай него, чийто товар е недокоснат от дъжда, му дава коронната идея, която остава с него до края на пътуването му.
Веднага щом се прибира у дома, той започва да прави опаковъчен контейнер от брезент за камиони, използвайки шевната машина на майка си.
Тези прототипи, които са класически произведени в задния двор на гаража, след това са тествани и тествани на първите големи велосипедни и катерачни турове.
Това, което започна с най-простите средства, се превърна във водеща високотехнологична компания. Независимо дали сте куриерски шофьор в града или алпийски кросър, ще намерите подходящия водоустойчив спътник в гамата Ortlieb, която сега включва и защитни калъфи за смартфони. Открийте чанти от Ortlieb - онлайн в магазин HIBIKE!

Ortlieb и темата за опаковките за велосипеди: Ortlieb е един от пионерите в областта на опаковките за велосипеди, който представлява модификация на типичното оборудване Radeise. Със собствения си уебсайт www.bike-packing.com Ортлиб предоставя обширна информация по темата.

Ние сме търговци на OrtliebПрез 1982 г. днешната ORTLIEB Sportartikel GmbH е основана от Хартмут Ортлиб в Нюрнберг. Местоположението е в Хайлсброн близо до Нюрнберг в Централна Франкония от 1997 г.
Днес всичко все още е под един покрив: от разработката и производството до продажбите и доставката.

За магазина на марката Ortlieb

В магазина на маркатаOrtlieb на HIBIKE ще намерите общо 198 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Раница с интегрирана хидратираща система – водни резервоари, Раници, Чанти и дисаги за предно, задно колело, странични, Чантички за кормилото, Чанти /Пътнически чанти и куфари и още повече.
 
AJAX Loader Icon