Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Nikwax Магазин на марката

За марката Nikwax

Английската компания Nikwax® произвежда високоефективни продукти за грижа и хидроизолация за вашето оборудване. Започвайки с вакса за обувки през продукти за вашето външно облекло и оборудване. Около 1983 г. Nikwax е първата компания в света, която предлага хидроизолационни продукти на водна основа за домакинска употреба. Разтворителите или токсичните вещества бяха избегнати и заменени с водна основа. В името на здравето и околната среда ние напълно избягваме PFC (перфлуорирани съединения, наричани още флуоровъглероди)! Това, което проучванията доказват днес, е вярно още от тогава в Nikwax: Те са твърдо убедени, че "цялата PFC група, не само PFOS и PFOA, представлява неприемлив и ненужен риск за нашите потребители." Благодарение на това отношение и невероятната функция на продуктите, компанията продължава да печели награди.
Хидроизолационните агенти също са много лесни за използване за домашна употреба.

Ние сме дилъри на Nikwax Ник Браун основава Nikwax® през 1977 г., компания, която първоначално продава само восък, използван за водоустойчиви кожени ботуши. Идеята му хрумва, когато като тийнейджър е на поход с баща си из английските върхове. Той винаги се дразнеше от предполагаемата водоустойчивост на продуктите, които не доставяха това, което обещаваха. Той разработи свой собствен восък, за да направи своите туристически обувки водоотблъскващи, но не и меки (!). И така започна неговата история на успеха. Междувременно Nicks Wachs (можете да разберете, че оттук идва името) е глобално успешна компания, която предлага широка гама от продукти за грижа и хидроизолация за безброй външни продукти - със страхотно и похвално отношение към защита на околната среда и човешкото здраве.

За магазина на марката Nikwax

В магазина на маркатаNikwax на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Трико/ Велотрико с къс ръкав, Поддръжка (артикули за поддръжка) и още повече.
 
AJAX Loader Icon