Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Burley Магазин на марката

За марката Burley

Велосипедно детско ремарке Burley Solo

Детски трейлър за повече семейни забавления. Детското ремарке Burley Solo например е особено популярно, защото окачването му осигурява възможно най-добрия комфорт. При тестове той се оказа особено стабилен, дори когато конкуренцията се преобърне в ъгли тестове. Допълнителна обвивка на седалката, Snuggler, позволява дори на най-малките да тръгнат на обиколка с мама или татко добре обезопасени. Бърли предлага широка гама аксесоари и подходящи резервни части за своите ремаркета: От теглич до подвижен покрив, велосипеди за баланс и комплекти за джогинг. Бърли предлага не само подходящи ремаркета за деца, но и товарни ремаркета за вашия багаж или кучето, което иска да придружи обиколката. Ние сме дилъри на Бърли. Намерете нашата селекция тук в онлайн магазина на Бърли на топ цени.

Burley е основана от американеца Алън Шолц, който продава своите ръчно изработени чанти преди 1878 г. (по това време под името "Burley Bike Bags"). Неговият проблем по това време: живот без кола, но с дъщеря. С нея и много чанти в багажа му се налагаше редовно да ходи на пазар. Ето как се появи първата идея и как тя беше внедрена в първия трейлър на Бърли. След това марката Burley излетя през 1978 г. Днес тя е известна в цял свят и предлага обширно портфолио в областта на детските ремаркета и товарните ремаркета. Burley се разпространява в Германия от E. Wiener Bike Parts, член на Winora Group.

Ние сме търговци на Burley

За магазина на марката Burley

В магазина на маркатаBurley на HIBIKE ще намерите общо 66 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Велоремаркета.
 
AJAX Loader Icon