Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Supacaz Магазин на марката

За марката Supacaz

За марката Supacaz

Продуктите за велосипеди не винаги трябва да са черни или бели!
Основателите на Supacaz се запитаха защо е „цветен“ само за сърфисти или сноубордисти? От този момент нататък цветът влезе в игра. И има само едно мото, което има значение:
това е просто да се насладите на вашата обиколка, независимо дали сте състезателен колоездач или MTB ездач, начинаещ или професионален колоездач. Точно това означава "Supacaz", което означава "Super Casual". Насладете се на спорта и добавете малко цвят! Цветните ленти за кормило вече са добре представени в професионалния спорт, например през 2017 г. от World Tour Team Bora-Hansgrohe или от белгийския отбор Quick-Step Floors Cycling.
Всичко започна през 2011 г. с първия продукт Supacaz на пазара, ярко розова бутилка за вода.
През 2013 г. Super Sticky Kush преобърна очакванията на бар лентата с главата надолу.
Благодарение на Supacaz, неонови цветове и дву- или трицветни ленти се появиха на кормилото.
Просто трябва да погледнете тук, не можете да погледнете настрани!
Трябва да е точно така.
И това е, което те продължават да представляват днес:
страхотни ленти за кормило и дръжки, които са ненадминати по отношение на цвят. Неоново розово, жълто, синьо, със звезден дизайн или райета...
Благодарение на Supacaz цветът влиза в игра!

Историята на фирмата Supacaz

Supacaz е основана в Калифорния през 2010 г. от Антъни Синярд. Той е син на основателя на Spcialized Майк Синярд. Днес Supacaz предлага не само ленти и ръкохватки за кормила, но също и капачки за кормила и аксесоари - всичко е ярко и цветно. Ние сме търговци на Supacaz

За магазина на марката Supacaz

В магазина на маркатаSupacaz на HIBIKE ще намерите общо 10 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Гидолин (лента за кормило), Ръкохватки, Чорапи.
 
AJAX Loader Icon