Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Panaracer Магазин на марката

За марката Panaracer

Panaracer – качествени велосипедни гуми "Made in Japan"

Още от 1952 произвежда Panaracer гумени-продукти в различни категории.
Продукцията на велосипедни гуми от високо качество прави днес фирмата Panaracer световно известна.
Panaracer е според данни на самата фирма единственият японски производител на велосипени гуми, който произвежда изцяло само в Япония.
Избере ли клиентът Panaracer, значи избира качество "Made in Japan".

Panaracer – Between you and the Ride

"Between you and the Ride" - между теб и карането на колелото е само Panaracer, кооето означава контрол на качеството на високо ниво, което е за японците от голямо значение.
Инжинерите на Panaracer търсят и тестват постоянно нови продукти и материали, както и производствени техники за да гарантират качество на гумите от най-високо ниво.
Този японски производител на велосипедни гуми използва най-добрите материали в комбинация с патентованата продуктова технология за да гарантира на продуктите си най-доброто качество.
С тази фирмена стратегия Panaracer успя да си направи добро реноме в последните 50 години. С обевяването на някои иновации като например моделите „Smoke“ или „Dart“ велогумите, тази марка повлия на развитиеето на МТБ-гумите.
Винаги в търсене на иновативни решения, японците създават велосипедни гуми заедно в кооперация с бившия даунхил пилот Cedric Gracia.

За магазина на марката Panaracer

В магазина на маркатаPanaracer на HIBIKE ще намерите общо 22 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Reifen Gravel 28 Zoll, Reifen Gravel 27.5 Zoll.
 
AJAX Loader Icon