Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Time Sport Магазин на марката

За марката Time Sport

От Франция до света на велоспорта – Time Sport - френски велокомпоненти на високо качество

Още през далечната 1987 в района на френските алпи Auvergne-Rône-Alpes се създава фирмата Time Sport, тогава само TIMЕ - фирма за велокомпоненти, като педали например. От тогава Time Sport произвеждат иновативни велосипедни велокомпоненти като велопедали използващи се от шосейни колоездачи, но и от МТБ педали. Още от началото си фимата се ориентира да прилага иновативни идеи и методи, които водят Time Sport до успехи, гарантиращи лоялни клиенти, ценящи качеството на продукта и използването му във велоспорта. Целта на тази френска фирма е да развиват и предлагат продукти които са напаснати към морфологичната особеност на спортиста. Ето защо Time Sport създават с това си иновативно мислене нови мащаби във велоспорта. Ето как стана, че французите почнаха да произвеждат един значителен дял от продукцията на карбонови компоненти и технологии във велоспорта.

От TIME става Time Sport

От сезон 2021 френският предприемач бива погълнат от производителя гигант SRAM и ето защо от TIME става Time Sport. Въпреки новото име специалиста по велопедали си остава верен на кредото и на традицията велофеновете могат да са сигерни в качеството на продуктите и системата „Iclic“ или в технологията „Bioposition“.

За магазина на марката Time Sport

В магазина на маркатаTime Sport на HIBIKE ще намерите общо 26 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Парчета и части за педали за шосейни велосипеди, Педали с автомат за МТБ, Педали за шосейни велосипеди, Парчета и части за МТБ-педали с автомат.
 
AJAX Loader Icon