Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

R Raymon Магазин на марката

За марката R Raymon

R Raymon – За любовта към велосипедите

При австрийския производител на велосипеди R Raymon велосипедите трябва да имат едно нещо преди всичко: да бъдат забавни и да предоставят на всеки потребител невероятно изживяване при каране. Как да направите това в R Raymon? Чрез разработване на собствени геометрии на рамката и използване на идеално координирани компоненти. Базираната в Велс компания произвежда планински велосипеди, както и трекинг, чакъл, пътни, градски и детски велосипеди. Разработчиците на продукти в R Raymon успяват да създадат правилния велосипед за всяка цел.

Марката R Raymon принадлежи, подобно на Husqvarna, към семейството на Pierer Mobility AG

Велосипедната марка R Raymon, базирана във Велс, Горна Австрия, принадлежи, подобно на Husqvarna, към семейството на Pierer Mobility AG. В R Raymon имаме много експертиза и опит, когато става въпрос за двуколесни автомобили и мобилност. Германският производител се възползва от този опит и произвежда както електрически велосипеди, така и велосипеди без моторно задвижване.

За магазина на марката R Raymon

В магазина на маркатаR Raymon на HIBIKE ще намерите общо 1 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Е-Велосипеди-планински с пълно окачване 29 цола.
 
AJAX Loader Icon