Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Magura Магазин на марката

Magura онлайн магазин - велосипедни спирачки и резервни части

Magura – Мощни спирачки произведени в Германия

За марката Magura

За марката MAGURA

Произведено от MAGURA е обещание за качество... без ако или но.
Като пионер, MAGURA направи хидравличните спирачки за велосипеди социално приемливи през 1987 г. - хидравличната спирачка за велосипеди. Познанията от над 50 години развитие на спирачките за мотоциклети BMW направиха този трансфер на технологии възможен.
Когато става дума за спирачки за велосипеди, независимо дали спирачки с джанти или дискови спирачки, Margura си е създала име. Но амортисьорите и амортисьорите също са част от продуктовата гама!
Амортисьорните вилки от MAGURA са специално проектирани с основен фокус върху възможността за лесно хармонизиране със спирачките. MAGURA - това означава преди всичко надеждност.
Компонентите са обсипвани с похвали от специализираната преса от години. От 1998 г. над 25 000 читатели на специализираното списание “Mountain Bike” са гласували MAGURA за “Най-добра марка” в категорията спирачки единадесет пъти поред. Спирачките MAGURA работят с минерално масло и следователно са лесни за работа и практически не се нуждаят от поддръжка в продължение на години.
MAGURA предлага и уникална 5-годишна гаранция за херметичност на спирачната дръжка, цилиндър и апарат на всички спирачки. Запознайте се с гамата спирачки: The Magura Shop - онлайн в HIBIKE.

Историята на марката MAGURA

Магура е основана през 1893 г. от Густав Магнуирт в Бад Урах.
Сега компанията е част от Munz-Magenwirth Group (заедно с други компании от Magura Group).

За магазина на марката Magura

В магазина на маркатаMagura на HIBIKE ще намерите общо 102 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Спирачки – резервни части за дискови спирачки, Спирачни лостчета за МТБ, Спирачни дискове, Спирачки – дискови, за МТБ, ???????? ?? ??????? ???????? и още повече.
 
AJAX Loader Icon