Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Park Tool Магазин на марката

За марката Park Tool

За марката Park Tool


Всеки велосипеден механик ги познава, сините инструменти Park Tool.
Независимо дали сте механик в работилницата за велосипеди или хоби механик у дома, сините инструменти за велосипеди имат добра репутация с добра причина. Много от тях са уникални и патентовани. Стойки за подравняване, устройства за отстраняване на зъбни колела, скоби за нипели или тегличи може да звучат забавно, но в сервиза си струват теглото си в злато. Park Tool създаде нещо като Библията на велосипедните технологии със синята книга „The Big Blue Book“.
Книгата предоставя съвети и подкрепа на механика и не бива да липсва в нито една хоби работилница. Park Tool не само улеснява ремонта на велосипеди благодарение на многобройните инструменти за ремонт или добре познатите стойки за ремонт, гамата предлага широка гама от продукти за грижа и поддръжка, като грес за монтаж или масло за верига.
Дори когато сте в движение, малките помощници на Park Tool гарантират, че обиколката не трябва да приключва преждевременно.Мултитуловете (мини инструменти) или самозалепващите се лепенки за гуми от Park Tool са незаменими помощници. Доживотната гаранция (ограничена) на инструментите доказва, че Park Tool отдава голямо значение на качеството.
Как се роди идеята? Няма заместител на висококачествените инструменти. Но какво да направите, ако това не съществува? Това е точно проблемът, пред който са изправени Хауърд Хокинс и Арт Енгстрьом в началото на 60-те години на миналия век, когато велосипедната технология започва да става все по-сложна. Така те създадоха свои собствени специални инструменти, за да могат да работят по-добре в собствената си работилница. Един от първите инструменти беше стойка за ремонт на велосипеди през 1963 г., която бързо привлече интереса на клиенти и производители. От тези начала в крайна сметка се развива Park Tool Co., базирана в Сейнт Пол Минесота.

За магазина на марката Park Tool

В магазина на маркатаPark Tool на HIBIKE ще намерите общо 397 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Монтажни щендери и стойки – резервни части и принадлежности, Монтажни щендери и стойки, Мулти тул - комбинирани инструменти, Поддръжка (аксесоари за поддръжка) и още повече.
 
AJAX Loader Icon