Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Schwalbe Магазин на марката

Schwalbe онлайн магазин - велосипедни гуми, вътрешни велосипедни гуми и байк-аксесоари

Schwalbe – Велосипедни гуми за шосейни велосипеди, планински колела и гравел велосипеди

За марката Schwalbe

За марката Schwalbe


Ralf Bohle GmbH е активен в производството на велосипеди от почти век. Когато говорим за велосипедни гуми, тръби и аксесоари към тях, е трудно да избегнем името на марката Schwalbe.
Schwalbe Marathon вече се е превърнал в синоним на издръжливи велосипедни гуми и - независимо дали в града, на състезателен велосипед или планински велосипед -
гумите и тръбите на марката Schwalbe осигуряват най-добра
производителност навсякъде. Schwalbe също е интензивно активен в областта на спонсорството, подкрепяйки множество спортисти и отбори в професионалното колоездене.
В MTB сектора, сътрудничеството с професионалисти като многократния немски шампион по спускане Маркус Клаусман или професионалиста по джъмповете в мръсотия Тимо Прицел донесе някои референтни продукти в портфолиото. Модели като Nobby Nic или Rocket Ron станаха незаменими в XC сектора.

„С нашите изследвания ние движим развитието на гумите напред. Гумите за велосипеди от марката Schwalbe се предлагат в САЩ, както и в Южна Африка, в Япония, както и в Австралия.
А в Европа ние сме лидер на пазара!“ Същото прави и компанията. „Има две причини за този успех. Първо: Ние сме „фанатици на гумите“!
Абсолютно специализирани в велосипедите, ... Второ: Нашите гуми не се предлагат навсякъде, а изключително при специализирани търговци на дребно! Защото нашата претенция включва квалифициран съвет и добро обслужване ."

Историята на марката Schwalbe

Ralf Bohle GmbH е със седалище в Райхсхоф-Венрат. Сега продажбите се извършват по целия свят. Schwalbe е марката. Bohle компанията. Сега се управлява от трето поколение и е основана през 1922 г. Седалище в Германия, филиали във Франция, Великобритания, Италия, Холандия и САЩ/Канада. Дистрибуторски партньор в над 40 държави. Производствено партньорство с корейския производител на гуми Hung-A, производство в Индонезия.

За магазина на марката Schwalbe

В магазина на маркатаSchwalbe на HIBIKE ще намерите общо 382 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Гуми с твърд борд за градски и трекинг велосипеди, Гуми, вътрешни за МТБ, Гуми за МТБ сгъваеми 29 цола, Гуми за МТБ сгъваеми 27,5 цола/ 650В, Гуми за МТБ с метален, твърд борд 26 цола и още повече.
 
AJAX Loader Icon