Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Trelock Магазин на марката

За марката Trelock

Традиционната марка Trelock е една от най-старите немски марки аксесоари в сектора на велосипедите. Най-известен е със своите ключалки, които винаги са представлявали високо ниво на сигурност.
Но Trelock не е известен само като производител на катинари за велосипеди. Те също участват в пазара на велосипеди, когато става въпрос за осветление.
Те също така непрекъснато разработват нови концепции за защита на велосипеда. Например стоманата „TREDUR“, специално разработена от Trelock, която затруднява крадците, като създава твърда обвивка, устойчива на удари и рязане, и здрава сърцевина, устойчива на студени пръски и огъване.
“ARMADON” също е разработка на Terlock за по-добра защита на мотора. Това е броня, която се поставя около любимите „преградни точки“ на професионалните крадци, което прави живота им труден.
През 2015 г. компанията дори представи заключване с NFC технология (Near Field Communication). Trelock съчетава най-високо ниво на сигурност с перфектен дизайн и максимален комфорт.


Централата на TRELOCK GmbH е в Мюнстер и от 2015 г. отново е производствена база.
Те са върнали производството обратно в Германия, след като всичко е било произведено на две места в Азия от 1979 г. насам. Историята на компанията датира от средата на 19 век и оттогава винаги е била развивана в Германия. От 2016 г. Trelock е част от Allegion, който е глобален доставчик на всички видове системи за сигурност. Ние сме дилъри на Trelock

За магазина на марката Trelock

В магазина на маркатаTrelock на HIBIKE ще намерите общо 1 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Катинари/ Други заключващи системи.
 
AJAX Loader Icon