Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
Black Deal #5 ❤ 30-70% Намаление на педали, ръкохватки, гуми, седла, инструменти >
РАЗПРОДАЖБА на велосипеди 🚲 горещо предложение за голямо ценово намаление >

Kona Магазин на марката

Kona онлайн магазин - МТБ-колела, гравел колела и байкпакинг-колела

Kona Bikes – Колела за колоездачи любитили на дивия терен

За марката Kona

Kona - Велосипеди за всеки колоездач!

Байкмарката Kona е днес това, което е, благодарение на наистина дългогодишен опит. Kona предлага Велосипеди за всеки колоездач, колела за всеки вкус и всяко спортно предизвикателство. Дали ще е Пранински велосипед, Даунхил байк, Байк за фрийрайд, Дърдбайк или пък Шосеен велосипед и Кросер - Kona предлага качество за всеки един велосипеден спорт.
Разбира се и за дамите колоездачки марктата Kona предлага от години пасващи дамски модели велосипеди. Но Kona е помислила и за идващото поколение, а именно децата, ето защо с името Kona при нас ще намерите и богат избор на Детски велосипеди.

Особеното на байкмарката "Kona"

Кое е особеното при Kona? Какво предлага байкмарката "Kona" на любителите на велоспорта?
През 90 години на миналия век Kona изкара на пазара истински големите Big-Bikes, тоест велосипеди с пълно окачване, предназначени за ползване на North-Shore Trails както и организира създаването на едни от първите байк паркове. Особеното на тези байкове беше 4-бар рамата, даваща възможност за доста голям отскок на амортисьора, без задницата да става "мека".
Днес Kona предлага широк спектър на велосипеди сред които и екзотични конструкции като

 • Товарни велосипеди
 • Кросери
 • Шосейни велосипеди.

 • Едно Kona колело е всъщност едно "другарче" за цял живот, тъй като това е гаранция за качество! Kona цени много константните цености, използването на висококачествени материали и компоненти гарантиращи сигурност, стабилност и доверие. Всичко това разбира се комбинирано с модерен дизайн и задължителен комфорт на караве на велосипеда.
  Открий света на Kona в онлайн магазина на HIBIKE!

  Създаването на фирмата Kona Bicycle Co.

  Kona Bicycle Co. е създадена през далечната 1988 от Dan Gerhard, Jacob Heilbron и Joe Murray (бивш МТБ шампион). Седалището на фирмата е във Вашингтон и British Columbia. Името Kona идва от страста към острова Kailua-Kona в Хавай, към който собствениците на фирмата имат специално отношение.
  От там и екзотичните имена на моделите колела като напр. моделът Kona Hahanna или Kona Hei Hei.

За магазина на марката Kona

В магазина на маркатаKona на HIBIKE ще намерите общо 95 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Плалнински велосипед с твърдо задно окачване 26 цола, Резервни части и аксесоари за велорамки, Gravelbike, Трекинг / Градски велосипеди, Планински велосипед с твърдо задно окачване 27,5 цола/ 650В и още повече.
 
AJAX Loader Icon