Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

TSG Магазин на марката

За марката TSG

Марката TSG - екипировка за колоездачи, скиори, сноубордисти

„Най-добрата екипировка за ездачи по ездачи“.
Бивши професионални сноубордисти, свободни скиори, скейтъри, MTBers или BMXers... Хората зад TSG знаят какво говорят и знаят какво искат.
През 1988 г. защитното облекло не беше на желаното ниво на качество, така че опитните ездачи, които основаха TSG, сами се заеха с работата.
Те знаеха точно какъв трябва да бъде резултатът и какви каски и протектори трябва да постигнат.
Защитното облекло трябва да е толкова леко, че да забравите, че го носите. Те трябва да са стилни и да предлагат най-добрата защита!

В TSG летвата е поставена високо по отношение на стил, комфорт, дизайн и технология и аспектът, който е най-важен от всички: безопасността на водача! Дори днес, когато продуктовата гама на TSG вече не се ограничава до каски и протектори, принципът все още важи за всеки отделен продукт.
Независимо дали наколенки, налакътници, каски, предпазители за пищяла, предпазни якета, протектори за глезени или очила. Вътрешният професионален екип тества обстойно всеки от продуктите преди да бъде пуснат на пазара!

„Благодаря ти Тит, ти спаси живота ми“
Това изречение представлява част от историята на марката TSG: Тони Хоук, професионалист по скейтборд, се приземи вертикално на главата си след неуспешен лупинг през 1999 г.
Това се случи по време на снимки на реклама.
Шокът за всички участници беше голям, но Тони беше почти невредим и се размина с шок. А каската, която го защитаваше беше TSG!
Той изпрати този модел подписан и с посвещение на основателя Титус Дитман с думите „Благодаря на Титус, ти защити живота ми”...

Ние сме търговци на TSG

Историята на марката TSG

От 2005 г. TSG означава „Technical Safety Gear“, преди това означава „Titus Safety Gear“, на името на основателя Титус Дитман. Самият той е известен скейтбордист и се смята за бащата на скейтърската сцена в Германия. Титус (роден във Вестфалия) е основател на марката TSG, която притежава до 2005 г.
През 2005 г. швейцарецът Руди Хергер пое марката в TSG International AG, базирана в Цюрих (Швейцария).

За магазина на марката TSG

В магазина на маркатаTSG на HIBIKE ще намерите общо 2 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Протектори за коляно/пищял/глезен.
 
AJAX Loader Icon