Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Oakley Магазин на марката

Oakley онлайн магазин - велоочила, вело-маски и облекло с марково качество

Oakley – стилни и качествени вело-очила за бързи колоездачи

За марката Oakley

За марката Oakley

Марката с голямото "О", кой не я познава? Независимо дали слънчеви очила Oakley, очила MX или готини дрехи, включително обувки. Oakley е начин на живот. В текстилния сектор можете да намерите страхотни дизайни под формата на ризи, якета, качулки, ръкавици или дори шапки и шапки. Фокусът със сигурност е върху спортните очила, които се характеризират с изключително високо качество; както оптичните свойства, така и дизайнът са новаторски. Oakley предлага безкомпромисна производителност за най-високите изисквания.
Извънредно: Oakley предлага възможността да сглобите свои лични очила Oakley. Цвят на рамката, нюанс на стъклото и други можете да изберете сами. Това създава ваш несравним, висококачествен модел. Открийте нашата селекция от слънчеви очила Oakley и много други, които тази топ марка може да предложи.

История на марката Oakley

Джим Джанард създава свой собствен бизнес през 1975 г. с цел да произвежда по-добре изглеждащи и по-добре функциониращи продукти от наличните на пазара по това време. Той разработи нов тип мотоциклетна дръжка в собствената си лаборатория. Той продава Oakley Grip от багажника на колата си на заинтересовани клиенти на мотокрос събития. Ръкохватките, които се захващат, когато са мокри, бързо стават топ продавани.За да предизвика реклама, Джим започва да продава предпазни очила с голямо "О" на каишката през 1980 г. - раждането на очилата O Frame®. Той плени с очила, които бяха извити в перфектна цилиндрична извивка. Ние сме дилъри на OakleyОтсега нататък той преследва целта си да преоткрие спортните слънчеви очила от самото начало. Постепенно професионалните шофьори станаха големи фенове на неговите иновации; той успя. Днес над 600 патента по целия свят възнаграждават тази работа. Централата на Oakley се намира във Foothill Ranch, Калифорния и Letchworth, Хартфордшир в Обединеното кралство.

За магазина на марката Oakley

В магазина на маркатаOakley на HIBIKE ще намерите общо 30 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Очила, Трико/ Велотрико с къс ръкав, Очила- резервни части и аксесоари за очила, Каски МТБ, Ръкавици с дълги пръсти и още повече.
 
AJAX Loader Icon