Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Zipp Магазин на марката

За марката Zipp

От 1988 г. Zipp Speed ​​​​Weaponry доставя висококачествени състезателни колела на отдадени аматьори и професионални спортисти по целия свят. Ако търсите леки карбонови колела и имате око за аеродинамиката, попаднали сте на правилното място. Изключително качество, изключителна производителност, дизайн и иновация - това са най-важните характеристики на колелата Zipp, които са ръчно изработени. За да поддържа такова високо ниво, Zipp не само разработва свои собствени материали, но и се отличава с иновативни производствени технологии. Взаимното уважение, надеждността и прецизният фокус върху детайлите са в основата на успеха на Zipp повече от 20 години. Услугата е уникална, маркетингът е изключително успешен, а каналите за дистрибуция са внимателно подбрани. Нищо не е оставено на случайността и това е начинът, по който марката може да расте и да се развива. Въз основа на това в бъдеще ще продължи да има нови продукти, ще се добавят продуктови категории и специализираните мрежи за продажба на дребно ще станат по-тесни, така че спортистът да има перфектна сервизна мрежа. В допълнение към колелата, марката вече предлага и кормила, колянови лостове, дръжки и колове за седалки.
Zipp, базирана в Индианаполис, Индиана, САЩ, е основана през 1988 г. от Лий Сарджънт. Zipp е част от SRAM Group от 2007 г. Тогава единствената мисия беше да направим спортистите по-бързи на велосипедите си.

За магазина на марката Zipp

В магазина на маркатаZipp на HIBIKE ще намерите общо 92 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: К-кт капли за шосейни/ за гуми с твърд борд (диск. Спирачка), Кормило за шосейни велосипеди, Главини – Резервни части, Lenker Triathlon / TT Zubehör / Ersatzteile, Лапи за МТБ велосипеди и още повече.
 
AJAX Loader Icon