Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Kind Shock Магазин на марката

За марката Kind Shock

Kind Shock (KS) определя своите приоритети много ясно, всичко тук работи на най-високо ниво на технология. KS не само означава името „Kind Shock“, но също така означава и мотото „Keep Striving“. Kind Shock е компания, която произвежда MTB Vario колове за седалки (регулируеми по височина опори, наричани още телескопични колове за седалки) и аксесоари с най-високо качество. В съответствие с това високо ниво ще намерите компанията постоянно в челните редици на развитието, с нови иновации. Kind Shock също отдава голямо значение на екологичната и социална отговорност при производството и маркетинга на своите продукти. Новата i-серия регулируеми на височина колове за седалка с дистанционно е пример за заслужаващи внимание иновации от Kind Shock. Те са сред най-добрите Vario колове за седалка на пазара - ако не и НАЙ-добрите, както редовно доказват многобройните продуктови тестове на опорите. Технологията на новата помпа под налягане “APG Fork”, която елиминира проблема на по-старите помпи за високо налягане, също се връща към разработката на Kind Shock. Kind Shock също е компания, която специално се опитва да популяризира културата на колоездене. Освен това всяка година се провежда „Състезанието за каскади на двуколесни автомобили в Южен Китай“.

Kind Shock High-Tech Co.Ltd. има централа в Тайван, град Тайнан и множество сервизни клонове по целия свят. Една от тях е в Алценау, Германия. Продажбите в Германия се управляват от Wiener Bike Parts GmbH (WBP принадлежи на Winora Group). Ние сме търговци на Kind Shock

За магазина на марката Kind Shock

В магазина на маркатаKind Shock на HIBIKE ще намерите общо 2 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Резервни части за колчета за седалки.
 
AJAX Loader Icon