Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Brake Force One Магазин на марката

За марката Brake Force One

BrakeForceOne - Иновативни спирачки от висок клас, произведени в Германия!

BrakeForceOne - Просто повече мощност. Иновативни спирачки от висок клас, произведени в Германия!
Какво отличава дисковата спирачка BrakeForceOne от другите? Не само историята на чудото на 13-годишния супермозък Якоб Лаухоф е толкова завладяваща, но точно неговата идея да направи дискова спирачка още по-добра: това е функционалният принцип! Той е различен от това, което преди е било използвано при дисковите спирачки на велосипеди.
Спирачките впечатляват с мощната си спирачна сила, което доказват докладите от тестовете, и с по-малко ръчно усилие. Кратко обяснение на функционалния принцип:
Постигнете повече спирачна сила, като дръпнете по-силно спирачния лост.
Други известни спирачни системи остават в точката на натиск и след това силата на спирането зависи от това колко силно се издърпва лостът в определена достигната точка.
Различно е с BrakeForceOne, чийто лост може да бъде дръпнат още повече, за да се постигне още по-голяма спирачна сила.Когато дърпането става по-тежко, се прилага все повече и повече спирачна сила, тук НЯМА точка на постоянен натиск, която играе основната роля. Шлифоването на спирачните накладки също е нещо от миналото, защото когато спирачката е в покой, има правилна въздушна междина между спирачния диск и спирачните накладки.
По този начин охлаждането се регулира автоматично.
В Brake Force One Shop ще откриете вашата чудодейна спирачка, открийте марката!

Историята на BrakeForceOne

BrakeForceOne GmbH е базирана в Тюбинген и е основана през 2010 г.
Зад него се крие необичайна история. На 13-годишна възраст Якоб Лаухоф развива идеята за нов тип спирачка. На 18 години, през 2012 г., той пусна спирачките на пазара в серийно производство.
Младият предприемач основа собствена фирма. На 18 той се слави в мотоциклетната индустрия като млад бог.
Друг акцент със сигурност беше представянето на изданието TUNE, което BrakeForceOne представи на Eurobike 2011. От 2015 г. предлагането е разширено, за да включва разработването и планирането на електронни велосипеди за германската автомобилна индустрия. Разработката на прототипи и софтуер обхваща това ново разделение. Това важи и за второто място в Mühlacker. Тук бяха направени инвестиции в нов машинен парк с CNC машини. Отсега нататък термичната обработка на рамки и прахово боядисване, както и боядисването на вашите собствени велосипедни части могат да се извършват и вътре в компанията.

За магазина на марката Brake Force One

В магазина на маркатаBrake Force One на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Седалки, Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon