Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

POC Магазин на марката

POC велокаски, велотрика, Goggle и велопротектори в онлайн магазина ни

POC – Оптимална защита гарантирана от невероятно високо качество

Шведската марка POC е известна с продукти, които се славят с гаранция за защита и сигурност съчетани успешно с иновативни идеи. Дали ще е висококачествено велосипедно трико, велокаска или байк-протектор, POC предлага само висококачествени продукти, от които се нуждаеш ти и байка ти.

За марката POC

POC SPORTS вело каски и шлемове & байк обклекло

Ние сме отолизиран търговец на POC

Фирмата POC SPORTS е специалист на качествено защитно байк облекло както и на каски, очила, протектори и слънчеви очила. Шведската фирма РОС си е поставила за цел, да подобри качеството на спорта и живота на всички които се занимават с велоспорт, тяхната цел е да намалят значително нещастните инциденти. При POC се насърчават и внидряват нови стандарти по отношение на техническите решения, конструкцията и т.н.
Тяхната артикулна гама е широка, те предлагат протектори за коляно, протектори за лакти както и протекторни шорти. POC предлага решения за различните видове колоездене.
Предлагат се специани велокаски за каране на писта, МТБ- или фулфейс шлемове, тесни байк клинове или лежерни, широки шорти.
Трика, тесни до такива като Loosefit, ветроустойчиви якета, ръкавици и аксесоари като очила, кърпи за глава и раници. Всичко това е налично в нашия байк, марков магазин на POC.
Логото на РОС с трите букви демонстрира идентификация с продукта и качеството му. Тази марка е спечелила достатъчно отличия като например Eurobike Awards, reddot design awards, ISPO както и Produkt Design Awards.
Техният тим не се слави само с добри инжинери и дизайнери, но и с невролози, спортни медици и специалисти по гръбначния стълб, които също влияят на продуктовата линия със своята експертиза.
Както може да се види от каските за пистово каране аеродинамиката е една то големите теми при РОС. „WATTS Lab = Aero Relevancy Research and Design“, е един екип от експерти и професионални колоездачи, които оптимират перфоменса и аеродинамиката на продуктите на РОС за да могат да дадат на колоедачи с по-малко енергия възможността да карат по-бързо. Всички POC продукти са до последния детайл осмислени и проверени, високото качество на продукта и иновативните идеи веднага правят впечатление и успяват да спечелят колоездачите. Много от професионалните колоездачи като напр. Fabio Wibmer използват продукти на РОС.

POC качество и новативни идеи made in Schweden

Седалището на фирмата POC SPORTS се намира в Стокхолм. Създадаена през 2005 в едно малко бюро в Saltsjöbaden (в близост до Стокхолм). Създателят на фирмата Stefan Ytterborn е приел за своя мисията да произвежда каски и протектори, които да са симбиоза от качество и дизайн. Продукти които да печелят спортисти както в колоезденето така и в ски спорта.

POC Sports вело-продукти в онлайн магазина ни

За магазина на марката POC

В магазина на маркатаPOC на HIBIKE ще намерите общо 62 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Очила- резервни части и аксесоари за очила, Каски МТБ, Каски за шосейно колоездене, Чорапи, Трико/ Велотрико с дълъг ръкав и още повече.
 
AJAX Loader Icon