Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Early Rider Магазин на марката

За марката Early Rider

Английската марка Early Rider: Детски велосипед с гарантирано качество

От ранна възраст е хубаво да се почне да се кара велосипед например с колелата на Английската марка Early Rider непозволяваща компромиси.
Девизът им е:
Ако не може да си намериш пасващия продукт на пазара, тогава си го направи по–добре сам, вместо да се задоволяваш с компромиси! Така на белия свят се появяват качествени и по–различни Детски велосипеди на марката Early Rider. С тази философия английската фирма за детски велосипеди се разраства и произвежда и до днес детски колела с педали и такива безпедали в собствена мануфактура.
В портфолиото на Английската марка Early Rider ще намерите за всяко дете пасващия велосипед – от 7 месеца или от 6 години.
По–малките варианти детски велосипеди, като например тези без педали (Euro Rider Lite) хващат окото, тъй като са направени от дърво, но с невероятно високо качество.
Имено с този модел начални колела за най–малките марката Early Rider написа история и след тях много други марки и фирми почнаха да произвеждат детски велосипеди без педали за най–марките.
Необикновените идеи като напр. Spherovelo, което е замислено за малки деца под 2 години, донесаха на Early Rider вече завидни отличия като напр. Red Dot Design Award 2013.
Детските велосипеди от свръх лек алуминий също се радват на доста клиенти – родители и деца са еднакво впечатлени от качеството и възможностите на тези детски колела.
Някои от началните модели колела без педали се предлагат с кормило за шосеен байк, което прави от детското колело нещо подобно на детски кросер, което разбира се отдалече хваща окото. Синът например кара тогава подобен байк като спортния си татко.
Детските модели велосипеди с педали и спирачка също обаче хващат окото. Моделът (Early Rider Belter) например спечели 2012 отличието Eurobike Award както и и отличието Red Dot Design Award 2013. Открии супер готините детски велосипеди на марката Early Rider в нашия онлайн бакмагазин.

Историята на марката Early Rider: Анди Ловланд прави детски велосипед за 3 годишния си син

Early Rider Ltd. е основана от Andy Loveland още когато е търсел като баща пасващ детски велосипед за 3 годишния си син, който е искал да научи на кара колело.
Оттегчен и разочарован от моделите детски колела предлагани тогава на пазара,
без дълго да го мисли Анди се решава на важна стъпка – разработва сам моделът детски велосипед, който се харесва не само на него, но и на малкия му син.
През 2006 прототипът на първия Ърли Байк вече е ставал за каране.
От 2014 детските велосиди на марката Early Rider могат да бъдат закупени и в Германия.
Дистрибутор за тази английска марка за немския пазар е фирмата Cosmic Sports.

За магазина на марката Early Rider

В магазина на маркатаEarly Rider на HIBIKE ще намерите общо 14 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Детски велосипеди / Детски-МТБ, Резервни части.
 
AJAX Loader Icon