Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

riesel design Магазин на марката

За марката riesel design

Индивидуалистите са добре дошли тук. rie:sel design означава индивидуализъм и първокласен дизайн. От ефектния дизайн до ексклузивното повърхностно уплътняване, акцентът тук е върху прецизната работа. В допълнение към боята за велосипеди на най-високо ниво, Riesel произвежда и малки калници за велосипеди. Предпазител срещу пръски за велосипеда, който се монтира лесно и бързо, като просто се включи в контакта и, ако е необходимо, се фиксира с кабелна връзка. При мокри и дъждовни обиколки малък помощник като този може да направи голяма разлика. Тези малки пластмасови части са известни още като "калници". Те улавят вода и кал, които се изхвърлят от колелата. Тези малки, но ефективни пластмасови калници са изобретени другаде, но дизайнът, който хваща окото, е дизайнът на rie:sel, който дава на калниците. Дизайнерско изкуство за индивидуалисти, които искат да въплъщават определен стил дори с толкова малка част на своя велосипед. В нашия магазин ще намерите страхотно проектиран предпазител срещу пръски за седлото - за да остане сух отзад - или предпазител срещу пръски за амортисьорната вилка (преден калник), за да уловите калта отпред.

Компанията Riesel Desing (rie:sel design) е базирана в Дрезден и е основана от Ulrike Rieber и Henry Kosel. В допълнение към калниците, Riesel Design предлага предимно дизайн, оформление, усъвършенстване и повърхностно уплътнение за велосипеди.Тук става въпрос за фолио, боя и специална, висококачествена и изключителна повърхностна боя. Това дава възможност на клиента да проектира своя велосипед индивидуално. rie:sel design си партнира с Lightweight и подкрепя множество отбори и спортисти.

За магазина на марката riesel design

В магазина на маркатаriesel design на HIBIKE ще намерите общо 28 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Калници – защита против пръски, Защитно фолио, Лепенки, Протектор за чейнстея, Резервни части и още повече.
 
AJAX Loader Icon