Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Sportful Магазин на марката

За марката Sportful

Велосипедно облекло от висок клас: Марката на професионалистите Sportful в нашия онлайн магазин

За всички истински почитатели на екстремните велоспортове и рейсъри предлагаме в нашия онлайн магазин Велосипедно облекло от висок клас Екипно облекло за професионалисти.
Sportful произвежда колекциите като напр. Trek-Segafredo, Bora-Hansgrohe – висококачествени екипни облекла...
това са две имена известни на всички запознати с шосейното колоездене. Sportful е марката на професионалистите.
Sportful предлага велоклинове, велосепдни трика, ръкавели, шапки в ретровизия та дори и чорапи както и пълната колекция за рейсъри.
Всички продукти на Sportful предлагат високо качество, отлична вентилация, отговарящи на най–високите изисквания на професионални спортисти. От години професионални колоездачи и спортисти от национални отбори се обличат с трика и спортно облекло на марката Sportfulр без значение дали ще са колоездачи и ли скиори.

Фирмената история на известната марка велосипедно облекло за професионалисти Sportful

Фирмената история на известната марка велосипедно облекло за професионалисти Sportful започва през далечната 1946 в региона на Доломитите, Италия. Основателите на фирмата са Олиндо и Ирма Кремонезе.
От 1960 до сега там се произвежда под името „Manifattura Valcismon“ долно спортно бельо и трика от висок клас с високо качество.
Синът им Джордано, активно спортуващ създава днешната „Sportful“.
Със собствен изработен екип за ски той стартира при надбягване със ски за 70км. За изработката на екипа си използва съвсем нови материали които наистина отговарят на очакванията му. Именно неговото спортно облекло го вкарва в центъра на медийния интерес което засимва търсенето на подобни спортни екипи.
Ето така през 1973 официално е регистрирана марката Sportful. От 1985 фирмата произвежда и специално облекло за велосипедисти, което е с отлично качество и функции.
И днес Sportful е още семейна фирма, тъй като от третото поколение – децата на Джордано управляват фирмата от 1995, и то на същото място, където е оснавана, в Италия. Ние сме официален представител на Sportful

За магазина на марката Sportful

В магазина на маркатаSportful на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, Ръкавици с дълги пръсти, Панталони/ Велопанталони – къси, Спирачки – резервни части за дискови спирачки и още повече.
 
AJAX Loader Icon