Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Peaty's Products Магазин на марката

За марката Peaty's Products

Марката Peaty's предлага на пазара поредното уплатнително масло за безкамерни гуми. Легендата на даунхила Steve Peat знае много долре, какво може да убеди заклети колоездачи то типа на рейсърите. Ето защо той създава собствен продукт, който да отговаря на неговите високи изискваниял . А на него може да му се вярва, тъй като е бил 3 пъти победител в UCI-даунхил световна купа като има и 17 победи на европуйско и световно ниво. Кой може да знае по-добре от него, какво му е необходимо на един професионален даунхил ездач? С новия продукт Peaty's Tubeless Sealant той изкарва на пазара ново уплътнително масло за безкамерни гуми, създадено на латексова основа, без съдържание на амоняк както и екологично чисто и разграждащо се без проблеми.

Това е нова марка изкарана на пазара от някой станал известен в байк средите, поредната байк-легенда, ето така се изказва за продукта фирмата, която го разпространява за Германия, MRC-Trading. Steve Peat отдавна вече не е ективен спортист, но за сметка на това е активен в разпространяването и маркетинга на продукта си. Марката и продукта са на пазара от лятото на 2017.

Ние сме представител на Peaty´s

За магазина на марката Peaty's Products

В магазина на маркатаPeaty's Products на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Очила- резервни части и аксесоари за очила, Индустриални лагери (капсуловани) и още повече.
 
AJAX Loader Icon