Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

FOR.BICY Магазин на марката

За марката FOR.BICY

За марката FOR.BICY

FOR.BICY направи революция в бельото за колоездене. Стил, комфорт и практичност в ежедневието – това е най-добрият начин да опишем FOR.BICY. Тук не се интересувате от сезонни тенденции в облеклото за колоездене, защото функционалното бельо за велосипеди FOR.BICY е идеално за ежедневието - по всяко време. Независимо дали сте бизнесмен на път за работа или шофьор за свободното време през уикенда.
Гащите впечатляват със страхотния си комфорт при носене, дишане и антибактериална изработка.
Освен това изсъхват бързо.
Боксерките са безшевни, особено в онези зони, които са склонни да притесняват велосипедистите. Това говори за най-добър комфорт при носене.
Впечатляващото също е, че с FOR.BICY подложката с гел в зоната за сядане може лесно да се поставя и премахва. Подложката е разработена специално за тази цел. Наистина умна идея за пътуващи до работното място и професионалисти. Предлагаме селекция от гащи FOR.BICY в нашия магазин на hibike.de

FOR.BICY е италианска марка за дрехи. Седалището е в Асола, Ломбардия (Италия).

Ние сме дилър на FOR.BICY

За магазина на марката FOR.BICY

В магазина на маркатаFOR.BICY на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, Ръкавици с дълги пръсти, Панталони/ Велопанталони – къси, Спирачки – резервни части за дискови спирачки и още повече.
 
AJAX Loader Icon