Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Mudhugger Магазин на марката

За марката Mudhugger

Историята на велосипедните калници на марката Mudhugger

Историята на калниците на маркта Mudhugger започва от дъждовна и кална Англия,а както знаем всички там вали често и обилно, особено в английските West Midlands климатичните условия биха направили от едно байк приключение едно доста неприятно и кално изживяване. Ако като колоездач седиш на колелото си от горе до долу покрит с кал радостта от въртенето на педалите едва ли ще ти се запази за дълго време.

На ентусиастите от Mudhugger им се е случвало да се сблъскват с проблема КАЛ, ето защо 2012 след едно диво даунхил спускане в пъба след това им се случва собственика на пъба да не ги пусне вътре, тъй като са били целите покрити с кал.
Този опит ги подбужда да започнат сами да си правят необхидимите сглобки и подобрения по калниците, така, че новият калник, който се е получил да е доста надежден на кален терен.
Така се ражда, директно от нуждата,първият калник Mudhugger.

Убеди се в качествата на калниците Mudhugger

Калници, велосипедни калници има от доста години на пазара - но когато тези се изместват, събират калта докато нищо вече не е в състояние да се върти, гумите!!!, или просто не са стабилно монтирани и падат – е то тогава за какво са ти!

Поради това, че калниците на Mudhugger са монтирани към тръбите към седлото, тези проблеми не съществуват.

След 4 години се предлагат вече за всеки байк, от 26", 650B и 29" та чак до фетита пасващи калници. Всички калници се произвеждат от рециклирана пластмаса и то на място в Англия.

С тези калници ще се наслаждаваш на следващото си даунхил, ендуро спускане. Гарантирано! Убеди се в качествата на калниците Mudhugger!

За магазина на марката Mudhugger

В магазина на маркатаMudhugger на HIBIKE ще намерите общо 3 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Калници – резервни части, Калници.
 
AJAX Loader Icon