Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Orbea Магазин на марката

Orbea Bikes в онлайн магазина ни

За марката Orbea

Orbea Bikes - състезателни велосипеди, планински велосипеди и електрически велосипеди

Историята на испанската марка Orbea започва през 1847г. Компанията "Orbea Hermanos" преживява невероятен бизнес бум по време на Първата световна война и развива голямо ноу-хау в областта на производството на тръби за оръжейната индустрия.

Orbea използва натрупаното техническо ноу-хау няколко години по-късно. Под новото ръководство на идола на състезателните велосипеди "Мариано Канардо" се формира марката "Bicicletas Orbea" - основата за развитието на велосипедите беше положена.

Orbea Bikes - днес

Днес седалището на компанията все още е в Малабия и всяка година се произвеждат до 250 000 велосипеда. Производител, който не само познава занаята си, но също така има страстта и необходимото сърце и душа.

Марката Orbea въплъщава усещането за колоездач на седлото: независимо дали покорява върхове с планински велосипед или кара на дълги разстояния със състезателен велосипед. С велосипедните джанти Orbea винаги сте в безопасност. След успешната си история в шосейното колоездене, Orbea също е в челните редици в MTB сектора: с новосъздадения ендуро отбор, баските сега най-накрая атакуват върха на света на планинските велосипеди.

За магазина на марката Orbea

В магазина на маркатаOrbea на HIBIKE ще намерите общо 53 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Е-Велосипеди-планински с пълно окачване 29 цола, Плалнински велосипед с пълно окачване 29 цола, Е-Велосипеди-планински с твърдо задно окачване 29 цола, Шосейни велосипеди, Резервни части и аксесоари за велорамки и още повече.
 
AJAX Loader Icon