Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Yakima Магазин на марката

За марката Yakima

Yakima – продукти за аутдоор-ентусиасти - велосипедни багажници

Марката Yakima произвеждаща велосипедни багажници ти помага с избора на правилния багажник за да те улесни както в ежедневието така и в спорта или велоизлета ти, който си планувал. Продуктите на Yakima ще ти помогнат дълго да си спомняш за успешнто велоприключение и да се радваш на дория избор направен с тях.

Yakima: Интуитивни, с дълъг живот на продукта, сигурни и с лесно управление и монтаж.

Всичко започва през 70-те на миналия век в град Yakima, Washington. Основателите на марката, Otto & Jeanne Lagervall са били ентусиазирани спортисти и то по реки с канукаяци, поради които са почнали да произвеждат багажници за да могат да транспортитрат канутата с коли и джипове и с велосипеди. След няколко години след създаването си марката Yakima се ориентира към всички аутдоор-ентусиасти и до ден днешен остава вярна на тази си публика. Yakima продуктите те убеждават с практичните си решения, доброто си изпълнение и високото си качество.

За магазина на марката Yakima

В магазина на маркатаYakima на HIBIKE ще намерите общо 2 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Вело автобагжници/ Авто транспорт на велосипеди.
 
AJAX Loader Icon