Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Shotgun Магазин на марката

За марката Shotgun

За марката Shotgun: Детско седло & въже теглич

Мисията на Shotgun е доста ясна: Да се отделите от компютъра, качете се на колелото и хайде в природата! Че за тази цел трябват ефективни и умни решения на производителя от Новазеландия Shotgun това доста бързо му става ясно, особенно когато няколко години делят децата семейството трябва да се раздели винаги когато е в байкпарка За да не е необходима и наложителна тази раздяла създателите на фирмата Dan и Tom решават да създадат едно детско седло между кормилото и седлото на велосипеда което да не одрасква скъпите байкове на родителите, но и да не ги ограничава в тяхната маневреност и движения. Ето как се е родил първият продукт на новозеландците, седлото Shotgun със специален гриф.

Shotgun: Всичко от което се нуждае следващото поколение

След първите големи успехи и одобренията от страна на много семейства фирмата решава да развива и други велопродукти за младежите занимаващи се с планиско колоездене, продукти от които се нуждае следващото поколение. С практичното въжъ за дърпане, теглич (и възрастни също може да дърпаш с него) може да издърпаш малките по стръмния склон. Децата нямат търпение да изпробвате тези продукти в байкпарка? Тогава се реши да изпробваш продуктите на Shotgun! Няма да съжаляваш!

За магазина на марката Shotgun

В магазина на маркатаShotgun на HIBIKE ще намерите общо 5 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Резервни части, Детски велосипеди / Детски-МТБ.
 
AJAX Loader Icon