Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Electra Магазин на марката

Electra велосипеди с онлайн поръчка

Electra Е-Колела, велосипеди, компоненти и части

За марката Electra

Електра: От западното крайбрежие на САЩ до целия свят - германо-американският крайцер

Преди малко повече от 25 години, двамата немски пионери на велосипедите Бено Бенцигер и Жано Ерфорт започнаха да превръщат мечтата си за артистичен, удобен и забавен велосипед в реалност. Вдъхновени от сърфистите на западното крайбрежие на САЩ, те приложиха своята германо-американска визия на практика и разработиха първия велосипед Electra. Прераждането на крайцера!
Калифорнийската марка постигна своя пробив с разработването на легендарния Townie през 2003 г.
Като един от първите по рода си, той позволи на водача да постави краката си на земята, докато седи -
сбогом на загубата на равновесие! Тази геометрия на рамката носи името „Flat Foot Technology“ и все още осигурява спокойна, изправена позиция на седене и възможност да поставите краката си на земята по всяко време, без да жертвате правилното предаване на мощността при въртене на педалите. Към днешна дата Townie остава най-продаваният велосипед в своята категория в Съединените щати.
От 2009 г. в Европа също е възможно да се кара колело с калифорнийски круизър велосипеди. Не много по-късно инженерите на Electra разработиха първия си електровелосипед - Townie Go!
Още тогава инженерите, които се грижат за стила, знаеха какво искат клиентите им:
интуитивен, напълно автоматичен, забавен и артистичен е-велосипед.
През следващите няколко години гамата от електронни велосипеди беше разширена и беше пусната артистичната серия Artist. В допълнение към велосипедите Electra, калифорнийците произвеждат и устойчиви аксесоари, като кошницата за велосипеди Plasket, изработена от океанска пластмаса.
Намерете своя индивидуален стил с Electra Bikes!

Иновация, която е забавна - Electra Bikes

Electra е калифорнийски производител на велосипеди, който преследва мечтата за индивидуално забавление при каране, уникален комфорт и уникално изкуство. От самото начало инженерите се опитаха да създадат иновации, които бяха забавни.
Велосипедите и електрическите велосипеди на американците въплъщават спокоен калифорнийски начин на живот и не поставят акцент върху това да бъдат най-бързите по рода си.
Трябва да карате добре, да изглеждате добре и да се чувствате добре на велосипеди Electra.

За магазина на марката Electra

В магазина на маркатаElectra на HIBIKE ще намерите общо 3 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Резервни части, Кошници, Багажник.
 
AJAX Loader Icon