Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Вело екипировка

Вело екипировка за всеки колоездач: Огромен избор на велоекипировка на водещите марки в бранша! Вело екипировка онлайн при Хайбайк!

За всеки колоездач е важно да си намери подходящата Вело екипировка.
Който си търси онлайн вело екипировка той много добре знае, че не инвестира само в дизайн и външен вид, а и във функционалност на спортното облекло.
Висококачествената Вело екипировка на водещите марки в бранша като: Gore Bike Wear, Endura, Assos, Bontrager, Pearl Izumi, Fox, Sugoi, Specialized, Shimano, VAUDE не е направено за да може само да "диша", да не пропуска дъжд и вятър.
Днешните високотехнологични материали, които се изполват в производството на Вело екипировка позволяват създаването на продукти, за които и не бихме помисляли преди години. Примерно Велосипедно яке от Онлайн Вело Магазина на Хайбайк. Дали ще се касае за:

 • Велосипедно яке,
 • Вело елек-ветровка,
 • Вело ръкавели,
 • Вело ръкавици,
 • Вело панталони,
 • Вело протектори,
 • Вело Клинове,
 • Колоездачни гащеризони,
 • Вело трика и джърсита,
 • Термо Бельо,
 • Вело Чорапи,
и др., е без значение - на днешния колоездач кройката и перфектно пасващата форма на велосипедната екипировка са основни изисквания, гарантиращи необходимия комфорт.
Вярно е, че Вело екипировката не е една от най-изгодните инвестиции на убедения колоездач: Но който иска да носи висококачествено и функционално Вело Облекло, той знае да цени известните марки и тяхното качество.
Който пък си търси преди всичко готина и дизайнерска Вело екипировка, байк-конфекция, разбира се с култов дизайн и комбинирана с изисквания комфорт, той би трябвало да се огледа в нашия онлайн магазин за едни от доста търсените марки Qloom, Zimtstern или ION. Колоездачното Облекло от тези марки не убеждава само с готин дизайн, но и с функционалност и екстри като например интегрирана кърпичка за почистване на очила, или пък водонепромукаещ джоб за мобилния телефон
. При нас имаш шанса да закупиш вело екипировка от висок клас и на по-изгодни цени!
При огромния избор на Вело екипировка, което ти придлагаме все ще намериш нещо по-изгодно, особенно ако навреме използваш предложенията от нашите горещи оферти, специални оферти или от акциите за намалени стоки, които пускаме сезонно или при промяна и преключване производството на дедена колекция. Осигури си с намаленията супер качествено Вело облекло на изгодни цени!

Основна вело екипировка

Безспорно, към основната екипировка на един колоездач се числят поне

В зависимост от това кога предпочиташ да караш колелото си може да се снабдиш със съответните тъкани подходящи за пролетно/есенния сезон, лятото или зимата. При нас ще намериш най–доброто и разбира се пасващо вело–облекло.

Най-доброто за твоята безопасност: Защитна Вело екипировка

Велосипедна каска с изгодна онлайн покупка. MTB каски в онлайн веломагазина на HIBIKE Като стане въпрос за Защитна Вело екипировка се сещаме първо за Вело каската. Без съмнение, тя може да се окаже животоспасяваща! Без значение какъв тип колоездач си, вело каската е за препоръчване на всеки, който се качи да кара колело!
Протекторна екипировка/ защитна екипировка е по принцип необходима ако наистина си фен на планинското колоездене, трейл, спускания... От значение могат да се окажат и подходящи предпазващи протектори, някакъв друг вид термо-облекло като шапки за под каската и др. аксесоари.
В допълнение към защитното Байк облекло, а именно към

би трябвало да помислиш и за необходимостта от
Вело–очилата напр. не предпазват само от слънцето и вредните UV лъчи, те пазят очите ти от мръсотия и насекоми!
Намери с помоща на нашия Онлайн Вело Магазин най-подходящата за теб велоекипировка! Супер марки на супер цени! Само при HIBIKE, с възможна доставка до всяка една точка на земното кълбо!

 
AJAX Loader Icon